• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Ali Demirhan'dan aday olmama sinyali...

Ali Demirhan'dan aday olmama sinyali...
Yönetimdeki bazı isimlerin, aday olmaması için yürüttüğü kampanyaya kızan Ali Demirhan, yakın çevresine içini döktü, "Yeter artık, bu kadar yalan ve entrikadan yoruldum" sözleriyle aday olmama sinyali verdi...

 

KARIŞIK

 

ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un 8 ocak Pazar günü yapılacak olan “Olağanüstü Genel Kurulu” öncesinde tansiyon yine yükselmeye başladı. Başkan Ali Demirhan’a “bayrak açan” bazı yöneticilerin, kongre öncesinde yine harekete geçtiği öğrenildi. Bu yöneticilerin, Demirhan’ın adaylığını engellemeyi amaçladıkları, Mavi Beyazlı kulübün genç başkanının da yakın çevresine, “Yeter artık, bu kadar yalan ve entrikadan yoruldum” diyerek aday olmama sinyali verdiği belirtiliyor.

İlk yarının sona ermesinin ardından bazı yöneticilerin, kulübün Onursal Başkanı da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e istifalarını sunmalarıyla başlayan gerilim, Başkan Ali Demirhan’ın apar topar Erzurum’a gelip, basın toplantısı düzenlemesi ve sonrasında verilen “birlik ve beraberlik fotoğrafı” ile bir nebze de yatıştırılmıştı. Ancak son günlerde yaşanan gelişmeler, düşen gerilimin “suni” olduğunu, kulüp içerisinde fırtınanın hem de çok daha şiddetli bir şekilde devam ettiğini ortaya koyuyor.

 

DEMİRHAN’IN ADAY OLMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Kulüp içerisinde Başkan Ali Demirhan’a isyan bayrağı açan ve 8 Ocak’ta yapılacak genel kurulda Demirhan’ın listesinde yer almayacağına kesin gözüyle bakılan bazı isimlerin karşı bir hareket başlattığı öne sürülüyor. Bu yöneticilerin, Başkan Ali Demirhan’ın yeniden aday olmaması için yoğun bir çaba sarf ettiği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e yoğun bir baskı kurdukları da ifade ediliyor. Kulüpte bugüne kadar olan biten tüm yanlışlıkların faturasını Başkan Demirhan’a çıkaran ve bunu da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile paylaşan bu isimlerin yürüttüğü çalışmalardan haberdar olduğu öğrenilen Kulüp Başkanı Demirhan’ın son gelişmeler üzerine aday olmamayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

 

“ALİ DEMİRHAN ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYOR”

Başkan Demirhan’ın kendisine adeta savaş açan isimlerin yürüttüğü kampanyayı büyük bir üzüntüyle izlediği ve bunu da yakın çevresiyle paylaştığı belirtiliyor. Demirhan’a yakın isimler, “Başkan hakikaten çok üzgün. Zaten uzun süredir rahatsızlığı yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor, bunun üstüne de çok güvendiği ve uğurlarında iki yönetim kurulu değiştirdiği isimlerin yaptıklarını kabullenemiyor. Son olarak, kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’e gidilmesinden ve asılsız iddialarda bulunulmasından çok büyük üzüntü duydu. Bize de, ‘Yeter artık, bu kadar yalan ve entrikadan yoruldum. Ben bunları hak edecek ne yaptım? Hem param hem sağlığım gitti. Karşılığı bu mudur?’ diye dert yandı. Eğer, Pazar günü yapılacak genel kurulda aday olmazsa bu bizim için sürpriz olmayacak. Açıkçası, yakın arkadaşları olarak, bu şartlar da biz de aday olmasını istemiyoruz” dediler.

 

SEKMEN, İSYANCILARIN İDDİALARINI UMURSAMIYOR, DEMİRHAN’A DESTEK VERİYOR

Öte yandan Başkan Ali Demirhan’ın 8 Ocak Pazar günü yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olup olmamayı ciddi olarak düşündüğü iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de “Sonuna kadar arkandayım, adayımız sensin” diyerek, Mavi Beyazlı kulübün başkanını olumsuz düşüncesinden vazgeçirmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında...