• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Kasım 2011 01:31

Altıparmak'tan ERKhaber'e iddialı açıklamalar...

Altıparmak'tan ERKhaber'e iddialı açıklamalar...
BB Erzurumspor’da Osman Özköylü’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak , Erkhaber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Levent AKPINAR'ın ÖZEL HABERİ

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor’da Osman Özköylü’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak dün takımla ilk antrenmanına çıktı. Çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak futbolculara uyarılarda bulunan Altıparmak antrenman sonrası ERK Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

TAKIMI HAKETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Erzurum’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve Erzurumspor’u hak ettiği yere getirmek için daha çok çalışacaklarını belirten Altıparmak, “BB Erzurumspor’u yakından takip ediyordum. Bir çok maçını televizyondan izleme imkanı buldum. Her biri birbirinden önemli futbolculara sahip olan bu takımı zirveye taşımak için elimizden geleni yapacağız”dedi.

RAKİPLERİ PRESLE VURACAĞIZ

BB Erzurumspor’un pres gücü yüksek futbolculara sahip olduğunu da ifade eden tecrübeli teknik adam, “Futbolcuların bir çoğunu yakından tanıyorum. BB Erzurumspor pres gücü yüksek olan futbolculara sahip. Ancak siz arkaya yaslanıp top çevirirseniz bu pres gücü yüksek olan futbolculardan faydalanamazsınız. Bunun üzerinde çok çalışacağız”diye konuştu.

HERKES FARKLI BİR ERZURUMSPOR İZLEYECEK

Kısa sürede hücum yapan, rakibe ilerde baskı kuran bir takım haline geleceklerini de söyleyen Altıparmak, “Bizim bu hücum gücü yüksek futbolcuları kullanmamız için pres yapmamız gerekiyor. Kesintisiz pres ve yüksek tempoyla oynayan Erzurumspor rakiplerine zor anlar yaşatacaktır. Ümraniye maçına kadar bu taktiği takıma oturtacağız. İnşallah taraftarlarımız özlediği Erzurumspor’u izleme fırsatı bulacaklar”şeklinde konuştu.  

BB Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir ise milli takımın hazırlık maçları nedeniyle verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirterek, “Futbolcuların hırsı bizi çok memnun ediyor. Hocamız dün göreve başlamasına rağmen tecrübesiyle futbolcularla olan uyumu hemen sağladı.  Artık seri galibiyetlere başlamak istiyoruz. Taraftarlarımız bu takıma inansın. Her takımı yenecek güçteyiz ve inşallah bunu başaracağız”dedi.