• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Aşkale’den Afrin'deki Mehmetçiğe kadayıf dolması gönderdiler

Aşkale’den Afrin'deki Mehmetçiğe kadayıf dolması gönderdiler
Aşkale’den Afrin'deki Mehmetçiğe kadayıf dolması gönderdiler

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'un Aşkale ilçesi Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi’nden, Afrin’de operasyona katılan Mehmetçiklere kadayıf dolması gönderildi. 
Zeytin Dalı Operasyonu için Suriye’nin Afrin bölgesinde bulunan Mehmetçiklere bir destek de Erzurum'un Aşkale ilçesindeki Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi’nden geldi. Göç İdaresi Erzurum İl Müdürü Haşim Özcan, vatan için çarpışan Mehmetçiğin yanında olduklarını göstermek istediklerini, Türk askerinin ülkenin huzuru ve güvenliği için soğuk kış şartlarında mücadele ettiğini söyledi. 
Özcan, "Askerimiz, Mehmetçiğimiz, canımız, aslan parçalarımız bizim için orada savaşıyor. Bizim huzur içinde olmamız için çarpışan evlatlarımıza bizler burada dualar ediyoruz. Onlar bizim canımız, Aşkale'deki Geri Gönderme Merkezlerimizdeki idarecisinden tüm çalışanları olarak hazırladıkları ilimizin meşhur kadayıf dolmasını onlara göndermek için hazırlanmış bulunmaktayız. Askerlerimiz yalnız olmadıklarını bilsinler. Bizlerin de her vatansever olarak göreve hazır olduğumuzu ve bunun yanında vatan müdafaası için gece gündüz demeden Afrin’de bulunan askerlerimiz bilsinler ki hep yanlarındayız. Dualarımız hep onlar için. Allah onları korusun. İnşallah sağ salim dönmelerini nasip etsin. Ülkemiz için gereken buydu" diye konuştu.
Daha sonra Afrin’deki askerler için hazırlanan kadayıf dolmaları araçlara yüklendi.

KARIŞIK