• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 21 Kasım 2018 15:04

B.B. Erzurumspor Dergisi ekibi Vali Memiş'i ziyaret etti

B.B. Erzurumspor Dergisi ekibi Vali Memiş'i ziyaret etti
Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Kulübü kurumsal Dergisini hazırlayan Gazeteciler Vali Okay Memiş'i ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'da spor muhabirliği yapan gazeteciler tarafından hazırlanan  B.B. Erzurumspor dergisi editörlerinden Sinan Özçaylak, Güven Uşun, Naci Ergen, Turgay İpek ve Nurullah Pala, Erzurum'a atanan vali Okay Memiş'i makamında ziyaret ederek, Erzurum ve spor konularında sohbet etti. 

KARIŞIK

Vali Memiş'e hayırlı olsun dileklerini ileten heyetin ziyaretinden memnuniyetini ifade eden Vali Memiş, " Erzurum'un bir çok potansiyeli var, bunlardan biri de kuşkusuz Erzurumspor. Erzurumspor'un süper ligde  olsamı şehrimizin özellikle tanıtımı anlamında son derece önemli. Kulübe valilik olarak her türlü desteği vermeye hazırız." dedi. 

Şehrin önemli potansiyellerinden birinin de turizm olduğuna dikkat çeken Memiş, " Erzurum Kalesi, Çiftea Minareli Menderesi, Ulu camisi, Üç Kümbetleri, Lala Paşa camisiyle adeta bir açık hava müzesi, Bu alan Erzurum'un Sultan Ahmet'i. Bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. 

Belediyelerimiz orada güzel hizmetler etmişler, Bundan sonrası içinde orada oluşturulacak meydanları, alanları çok iyi planlamalıyız." dedi. 

Kış turizminde Erzurum'un dünyada adından söz ettiren bir merkez olduğunu belirten Erzurum Valisi Okay Memiş, " Türk Hava yollarıyla konuştuk, kayak sezonunda ek seferler talep ettik, Palandöken'de hizmet veren oteller de koltuk satın alma garantisi verdi. Hava alanımızdaki sis meselesini çözüyoruz. ihale yapıldı, müteahhit firmayla görüştüm, en kısa sürede sistemi kuracaklar." şeklinde konuştu.