• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Aralık 2018 22:12

Bak sen Stancu'ya! Gençler’den150 bin Euro istemiş!

Bak sen Stancu'ya! Gençler’den150 bin Euro istemiş!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 1.5 yıllığına yaptığı 1.5 milyon Euro'luk teklifine burun kıvırdığı öğrenilen Bogdan Stancu'nun, 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nden yarım sezonluğuna 150 bin Euro talep ettiği iddia edildi...

ÖZEL HABER

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 1.5 yıllığına yaptığı 1.5 milyon Euro'luk teklifine burun kıvırdığı öğrenilen Bursaspor'un eski golcüsü Bogdan Stancu'nun, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile yarım sezonluğuna 150 bin Euro talep ettiği iddia edildi.

ERKHABER'in ulaştığı Başkent ekibine yakın isimler, Stancu'nun menajeri Pertev Öngüner ile Gençlerbirliği İdari Menajeri Emrah Atasoy'un yakın dost oldukları ve yapılan ilk görüşmede Nobre'nin yarım sezonluk fiyatı karşılığında transfere evet diyebileceklerini ilettiklerini öne sürdüler. 

Nobre'nin Gençlerbirliği'nde bonuslar hariç 300 bin Euro civarında oynadığı, dolayısıyla Stancu'nun yarım sezonluk talebinin de 150 bin Euro civarında olduğu öğrenilirken, B.B. Erzurumspor yönetiminin bir kez daha piyasa araştırması yapmadan, oyuncuya beklentisinin çok çok üzerinde teklif yaptığı ortaya çıkmış oldu. 

Öte yandan B.B. Erzurumspor yönetiminin Stancu'nun menajeri Pertev Öngüner'e yarım sezon için 400 bin Euro ve 50 bin Euro gol bonusuyla birlikte toplam 450 bin Euro, ligde kalınması halinde de önümüzdeki sezon için de 1.1 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. 

Stancu'nun menajerinin de gol bonusuna karşı çıkıp, "450 bin Euro'yu garanti isteriz" diyerek masadan kalktığı da ortaya çıktı. 

Teknik direktör Mehmet Özdilek'in alınmasını çok ama çok istediği Stancu'nun Gençlerbirliği ile 150 bin Euro karşılığında anlaşmayı kabul etmesine rağmen, Erzurumspor'dan 3 katı fazla para talep etmesinin ardından transferin hangi boyutta ilerleyeceği de önümüzdeki günlerde belli olacak...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.