• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 29 Ağustos 2018 22:15

Beklenen transfer gerçekleşti... Tshabalala Erzurum'da...

Beklenen transfer gerçekleşti... Tshabalala Erzurum'da...
BB Erzurumspor, taraftarın dört gözle beklediği Güney Afrikalı yıldız Tshabalala'yı Erzurum'a getirdi.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor, taraftarın çok istediği Güney Afrikalı yıldız Tshabalala transferini gerçekleştirdi. Her konuda anlaşma sağlanan Tshabalala yarın kendisini mavi-beyazlı renklere bağlayacak olan 2 yıllık sözleşmeye imza atacak.

KARIŞIK

33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kaizer Chiefs formasıyla çıktığı 342 karşılaşmada 55 kez gol sevinci yaşadı. 

Tshabalala özellikle ceza sahası dışından attığı gollerle dikkat çekerken, süratiyle bire bir pozisyonlarda rakibine şans tanımamasıyla da dikkat çekiyor.

MEHMET SEKMEN'LE GÖRÜŞTÜ

Akşam saatlerinde Erzurum'a gelen Tshabalala ayağının tozuyla Erzurumspor tesislerine giderek takımın antrenmanını izledi. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı ve BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'le bir araya geldi. Tshabalala'nın takıma büyük bir katkı sunacağını belirten Sekmen,"Takımımızın başarısı için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Bu sene BB Erzurumspor'u ligde tutmak için taraftarımız, futbolcularımız, teknik heyetimiz ve biz kenetlendik"dedi.

Tesislere hayran kalan Tshabalala, "Bb Erzurumspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Buraya başarılar yaşamak için geldim. Takımı yakından takip ediyorum. BB Erzurumspor'un muhteşem taraftarıyla buluşmak için sabırsızlanıyorum"diye konuştu.