• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Ekim 2012 12:19

Bş.Bld. Erzurumspor taraftarından gece antrenmanında meşaleli destek

Bş.Bld. Erzurumspor taraftarından gece antrenmanında meşaleli destek
TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu Taraftarlar, Takımlarının gece antrenmanına katılarak meşaleli destek vererek baklava ikramında bulunarak moral verdiler.

ERKHABER / ERZURUM - TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu Taraftarlar, Takımlarının gece antrenmanına katılarak meşaleli destek vererek baklava ikramında bulunarak moral verdiler. 
Taraftarların takımın her zaman 12. adamı olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz, “Büyükşehir Belediye Erzurumspor Yönetim Kurulu olarak, Kulübümüzün kuruluşundan bugüne kadar yağmur, kar-kış demeden desteğini her zaman vererek daima yanımızda olan mavi-beyaz sevdalı büyük taraftarlarımızın bu akşam Kazım Karabekir Stadyumunda takımımızın zor günde yanında olarak futbolcularımıza bir kez daha desteklerini esirgemeyen Dadaşlar Grubu Başkanı Zafer Lömenler ile fedakar taraftarlarımıza Teşekkür ediyoruz. Başta Teknik Direktörümüz Osman Özköylü hocamız, Teknik Ekibi ile birlikte, Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu Futbolcularımız, oynayacağımız müsabakalarda Kulübümüzü onurlandırmak ve başarılara ulaşmak için elinden geleni yapacaktır. Cuma günü oynayacağımız İstanbulspor maçında taraftarlarımızın tribünleri doldurarak desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

KARIŞIK