• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Düzgün Market'in 15'nci şubesi Kayakyolu'nda açıldı...

Düzgün Market'in 15'nci şubesi Kayakyolu'nda açıldı...
Düzgün Marketler Grubu, Kayakyolu’ndaki 3, Erzurum genelindeki 15’nci şubesini bugün düzenlenen törenle hizmete açtı.

ERKHABER / ERZURUM - Düzgün Marketler Grubu, Kayakyolu’ndaki 3, Erzurum genelindeki 15’nci şubesini bugün düzenlenen törenle hizmete açtı. 

KARIŞIK

Düzgün Market’in yeni şubesinin açılışına Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Selami Altınok, çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

ŞUBE 15, PERSONEL SAYISI 380 OLDU

Düzgün Marketler Grubu olarak şube sayısını 15’e çıkarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, vatandaşlardan gelen talebe kayıtsız kalmadıklarını söyledi. 

Düzgün market olarak istihdam sayısını 380’ye çıkardıklarını ve bu manada da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “istihdam çağrısına” bir manada katkı sunduklarını ifade eden Düzgün, “Kayakyolu’nda oturan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yeni bir şubemizi daha hizmete sunduk. Allah hayırlı etsin. İnşallah yatırımlarımız devam edecek. Sadece marketler için söylemiyorum. Tüm Erzurumlu yerel işletmelere hep birlikte destek vermemiz gerektiğini ifade ediyorum. Bu şehri kalkındırmak için el birliği ile çalışmalıyız”diye konuştu.

SEKMEN: SÜREKLİ YATIRIM YAPAN BİR FİRMA…

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Düzgün Marketler Grubu’nun sürekli atılım içerisinde olmasını büyük bir memnuniyetle gözlemlediğini belirterek, “Düzgün Marketler Grubu’nun şehre olan katkısı artarak devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ise Erzurum’a yapılan her yatırımın kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyledi. Düzgün marketin Erzurum için önemli bir kuruluş olduğunu da belirten Ilıcalı, “Emeği geçen herkesi kutluyorum. Her yatırım çok sayıda istihdam demek. Düzgün Market’ten yeni yatırımlar bekliyoruz”şeklinde konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Selami Altınok da Düzgün Ailesi ile çocuk yaşlardan itibaren tanıştığına dikkat çekti ve yatırımlarıyla Erzurum ekonomisine ciddi katkılar sağladığını söyledi. 

Davetliler daha sonra marketi gezerek alışveriş yapmanın keyfini yaşadı.