• ŞEpnolat üst

En kötü 1 puanı haketmiştik!

  • Büyükşehir-1

Ligin en genç takımı Bursaspor ile belki de en mücadeleci takımı B.B. Erzurumspor'u karşı karşıya getiren maçın gol pozisyonu olarak çok "kısır" geçeceğini tahmin etmek çok zor değildi. 

Bursaspor gibi şampiyonluğa oynayan takımların bile korkarak gittiği deplasmana, son 6 haftanın verdiği özgüvenle "korkusuzca" gitmiştik. 

Maçın ilk 35 dakikalık diliminde, yani Bursaspor'un 1-0 öne geçtiği ana kadar da oyuna hükmeden, golü arayan takım bizdik. Özer'in enfes paslarıyla Taylan, Thy ve Sunu ile gole çok yaklaştık. 

Tam "golümüz geliyor" derken, Auremir'in inanılmaz bir hatasıyla golü kalemizde gördük. 

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde ilk kez geriye düşmemize rağmen dağılmadık ve atak oynamaya devam ettik. 

Neticesinde de ilk yarının uzatma bölümünde de golü bulduk. 

İkinci yarıda yine durgun başladı ama 52'nci dakikadan itibaren Bursaspor bir anda tempoyu yükseltti ve buna karşılık veremedik. Özellikle, Sunu ve Auremir'in savunduğu sağ kanadımızdan çok etkili ataklar gelmeye başladı. 

7-8 dakika süren bu baskı, yine Auremir-Sunu ikilisinin bireysel hatası sonrasında Latovleci'nin attığı golle sonuçlandı. 

Golden sonra Şifo Mehmet'in Taylan-Kone değişikliğine eğer bir sakatlık durumu yoksa bir anlam veremedim. Zaten Kone de oynadığı oyunla bu değişikliğin anlamsız olduğunu gösterdi. 

Maçın kalan bölümlerinde Kone'nin kaçırdığı bir pozisyondan sonra iki takım da pozisyon üretemedi. 

Açıkçası en kötü bir puanla dönmemiz gereken maçı, iki bireysel hatayla kaybettik. 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in ikinci yarıda golü yiyene kadar ki süreçte, yani o 7-8 dakikalık bölümde Sunu ve Auremir'in dağılmasını görememesini, oyuna müdahale etmemesini..

Her aldığı topu ezen, bir tane olumlu hareketi olmayan ve sonucunda da ikinci golün baş kahramanı olan Sunu'yu 71 dakika sahada tutmasını da yadırgadığımı söylemeden geçemeyeceğim... 

Artık bu maçı geride bırakıp, ilk yarının kalan 3 maçında en az 6 puan almanın yollarına bakmak ve moralleri yüksek tutmamız gerekiyor. 

İlk yarıyı 20 puanla tamamlayıp, hücum hattında yaşadığımız sorunları çözücek transferlerin yapılmasıyla, ikinci yarıya bambaşka hedeflerle hazırlanacağımızı düşünüyorum... 

Ama öncelikle ilk hedef Malatya... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.