• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 27 Ekim 2018 21:58

Erzurumspor'un yeni sponsoru Düzgün Market oldu...

Erzurumspor'un yeni sponsoru Düzgün Market oldu...

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un uzun süredir sırt reklam sponsorluğunu üstlenen DAYI Kürek Lahmacun ile sözleşmenin sona ermesinin ardından Mavci Beyazlı kulüp, Düzgün Marketler Grubu ile el sıkıştı. B.B. Erzurumspor'un bugün kendi evinde Kasımpaşa ile oynadığı maçta Düzgün Marketler Grubu'nun sırt reklamının olduğu forma ile çıkıldı. 

KARIŞIK

Erzurum'un yerel marka kuruluşlarından biri olan Düzgün Marketler Grubu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile önemli bir sponsorluk anlaşması yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, yönetim kurulu üyeleri  Ömer Düzgün ve Orhan Düzgün yönetiminde her geçen gün büyüyen Düzgün Marketler Grubu, şehrin bir değeri olan B.B. Erzurumspor'a sırt reklam sponsoru oldu. 

Mavi Beyazlı ekibin Düzgün Marketler Grubu'nun logosunun yeraldığı formayla ilk kez Kasımpaşa maçında sahaya çıkıldı. Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, Düzgün Marketler Grubu'nun şehrinin takımına sahip çıkıp, sponsor olmasının sevindirici olduğunu belirterek, şirket sahipleri İskender Düzgün, Ömer Düzgün ve Orhan Düzgün'e teşekkür ettiler.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.