• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Haziran 2014 14:25

Erzurumspor'da Kemal Kılıç depremi... Tanımıyorum dediği isim menajeri çıktı!

Erzurumspor'da Kemal Kılıç depremi... Tanımıyorum dediği isim menajeri çıktı!
Erzurumspor'da Kemal Kılıç depremi... Tanımıyorum dediği isim menajeri çıktı!

 

KARIŞIK

Orkun ÇİZMELİ /  ÖZELHABER  

 


ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Kemal Kılıç depremi yaşanıyor. Kulübün Onursal Başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Genel Sekreter Ünsal Kıraç ile yaptığı transfer görüşmesinde camiada “istenmeyen adam” ilan edilen Menajer Metin Korkmaz’ı tanımadığını söyleyerek, yeni sözleşmeye imza atan teknik direktör Kemal Kılıç’ın Metin Korkmaz ile birlikte çalıştığı ortaya çıktı.

B.B. Erzurumspor ile tüm bağlarının koparılması yönünde karar alınan menajer Metin Korkmaz’a ait Mec Menajerlik şirketinin internet sitesinde, Kemal Kılıç’ın adının da yeralması, Mavi Beyazlı kulüpte bomba etkisi yaptı. mecmenajerlik.com adresli internet sitesinde Metin Korkmaz’ın tanıtıldığı bölümde, ünlü menajerin birlikte çalıştığı teknik adamlar arasında Kemal Kılıç’ın ismi de bulunuyor.

Özellikle Antalyaspor ve Trabzonspor camiasının sık sık kulüplerine ekonomik zarar vermekle suçladığı, son yıllarda da B.B. Erzurumspor’a “yakın ilgi” duyan Metin Korkmaz’dan kurtulmak isteyen Onursal Başkan Mehmet Sekmen ve Genel Sekreter Ünsal Kıraç’ın teknik direktör Kemal Kılıç’ın kendilerine verdiği yanlış bilgi sonrasında nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

 

OFOEDU DA METİN KORKMAZ'IN SPORCUSU ÇIKTI!

Öte yandan Kemal Kılıç’ın tanımıyorum dediği Metin Korkmaz’a gizli bir şekilde haber gönderdiği ve takviye yapılacak bölgeler için oyuncu talebinde bulunduğu da iddia ediliyor. Özellikle son birkaç gündür bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada dolaşan Eskişehirspor’un forveti Ofoedu’nun da menajerlik haklarının Metin Korkmaz’a ait olması da dikkatlerden kaçmadı…