• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Ekim 2018 00:09

İbrahim Kalın'dan emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili flaş açıklama!

İbrahim Kalın'dan emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili flaş açıklama!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın milyonlarca kişinin beklediği emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili flaş açıklama yaptı.

ERKHABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın milyonlarca kişinin beklediği emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili flaş açıklama yaptı.

“Bu konuda herhangi bir değişiklik söz konusu değil”

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir gündem olup olmadığının sorulması sonrasında konuşan Kalın, “Bu konu kabinenin gündeminde yok. Tabi ki Meclis ayağı ayrı bir konu. Hükümet nazarından bakıldığında konu bugün de gündeme gelmedi, bu konuda herhangi bir değişiklik söz konusu değil” dedi.  

KARIŞIK

“Oyalama taktiği büyüyen bir sorun olmaya başladı”

Menbiç'te sürecin yavaş ilerlemesine ilişkin sorulan soruya cevap veren Kalın, bu konuda oyalama taktiklerinin devreye girdiğini belirtti. Kalın, “Bizim her düzeyde Amerikalı mevkidaşlarımıza söylediğimiz, artık bu oyalama taktiklerinin bir kenara bırakılması ve Menbiç yol haritasının planlandığı şekilde hayata geçirilmesi. Bir tarih açıklıyoruz, bunda bakıyorsunuz şu veya bu gerekçe ile bir takım gecikmeler, ertelemeler yaşanıyor, o yüzden size bir tarih veremiyoruz. Şu veya bu gerekçe ile tarihler hep öteleniyor. Biz artık bunun durmasını istiyoruz. Oyalama taktiği büyüyen bir sorun olmaya başladı” diye konuştu.