• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Temmuz 2016 09:21

Kapıkale şenlikleri coşkuyla kutlandı

Kapıkale şenlikleri coşkuyla kutlandı

 

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM-Kapıkale İstanbul Dernek başkanlığı tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 3. tertiplenen birlik ve beraberlik şenlikleri coşkuyla kutlandı. 

Aşkale Kapıkale Köyü’nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Köprüköy Kaymakamı Osman Bilici, Garnizon Komutanı M. Deniz Işılar, Belediye Başkanı Enver Başaran, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr Ahmet Yaptırmış, Köy Dernek Başkanı Celil Arakız ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ve Belediye Başkanı Enver Başaran’nın vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorunlarla ilgili notlar aldılar.
Programda açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Celil Arakız, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri şenliklere katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
Milletvekili Deligöz, İlçe Kaymakamı Çiçek ve Belediye Başkanı Başaran yaptıkları selamlama konuşmalarında birlik beraberlik vurgusu yaparak bu gibi etkinliklerin her yörede her köyde yapılmasını istediler.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Erzurum bar ekibi bir gösteri yaptı. Program Erzurum’un yetiştirmiş olduğu tiyatro sanatçıları Oktay Parlak ve Bilal Tavlak’ın gösterisi ile devam etti.
Türk Halk Müziği sanatçısı Ayaz Toprak’ın konseri ile devam eden programda bir birinden ilginç oyunlar sergilenerek dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.