• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Kasım 2017 13:05

Kazım Karabekir Stadyumu artık Büyükşehir'in...

Kazım Karabekir Stadyumu artık Büyükşehir'in...
Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü, Kazım Karabekir Stadyumu'nun Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine onay verdi. Stadyum, devre arasına kadar belediyeye resmen devredilecek...

 

ÖZEL HABER

 

KARIŞIK

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin "Kazım Karabekir Stadyumu bize devredilsin" talebini inceleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü, devire onay verdi. Onay yazısının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne gönderildiği öğrenilirken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve B.B. Erzurumspor Asbaşkanı Ünsal Kıraç, "Onay yazısının Erzurum'a ulaştığını öğrendik ama henüz bize tebliğ edilmedi. Stadyumu belediyeye almaktan başka seçeneğimiz yoktu" dedi. Stadyumun devir çalışmalarının devre arasına kadar tamamlanacağı öğrenildi.

Özellikle bu sezon başında stadyumda yapılması gereken neredeyse tüm çalışmaları üstlenen Büyükşehir Belediyesi'nin devir isteğine olumlu yanıt geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi'nin talebine olumlu karşılık verdi ve stadyumun 49 yıllığına Büyükşehir Belediyesi'ne devrine onay verdi. Onay yazısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ulaştığı ve devir sözleşmesinin detaylarının hazırlanmaya başlandığı öğrenilirken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve B.B. Erzurumspor Asbaşkanı Ünsal Kıraç da "Hem belediyemize hem de kulübümüze hayırlı olsun" değerlendirmesini yaptı.

Stadyum, devre arasına kadar belediyeye resmen devredilecek...