• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Onursal Başkan Sekmen'den GİZLİ BAŞKANLARA net mesaj...

Onursal Başkan Sekmen'den GİZLİ BAŞKANLARA net mesaj...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Mevlüt Doğan başkanlığında oluşturulan yeni yönetimin ilk toplantısına katıldı,

 

KARIŞIK

ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Mevlüt Doğan başkanlığında oluşturulan yeni yönetimin ilk toplantısına katıldı, "başkan benim" diyenlere, net mesaj verdi: Başkan Mevlüt Doğan'dır!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulunda göreve gelen Mevlüt Doğan başkanlığındaki 35 kişilik yönetim kurulu, dün gece ilk toplantısını gerçekleştirdi. Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılımıyla yapılan yönetim kurulu toplantısında, yeni yönetimin görev dağılımı da gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu toplantısına katılan Onursal Başkan Mehmet Sekmen, 35 kişiden oluşan yeni yönetime çok net mesajlar verdi ve yeni dönemde başkran ve yönetim kurulunun uyum içerisinde çalışmasını istedi. Yönetim kurulunda Büyükşehir Belediyesi'ni temsil eden isimlerle kulüp başkanları arasında çıkan kavgaların yeni dönemde tekrarlanmaması için başkanlık koltuğuna Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Doğan'ı oturtan Onursal Başkan Mehmet Sekmen, toplantı da bu konunun altını çizdi ve "Kulübün başkanı Mevlüt Doğan'dır" dedi. Başkan Sekmen, yönetim kuruluna yönelik konuşmasının ardından sözü "gizli başkanlara" değil, "resmi başkan" Mevlüt Doğan'a vermesi ve konuşmasındaki net ifadeleri, belediyeyi temsilen girdikleri yönetimde  "kulüp başkanlarını tanımayan" bir tutum sergileyen Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç ve Zafer Aynalı'ya "net mesaj" olarak yorumlandı. 

Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in tavrını net bir şekilde ortaya koyması takdirle karşılanırken, Ünsal Kıraç ve Zafer Aynalı'nın bugüne kadar ki tavırlarından rahatsız olan yöneticilerin de rahatlamasına neden oldu. 

Başkan Sekmen'in son derece açık ifadeleri sonrasında Kıraç ve Aynalı ikilisinin Başkan Mevlüt Doğan'a Dilaver Yılmaz'a yaptıkları gibi "kağıt üstünde başkan" muamelesi yapıp yapmayacakları merak konusu oldu.