• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 11 Ocak 2019 17:43

Pierre Konstrup Erzurumspor'da

Pierre Konstrup Erzurumspor'da
BB Erzurumspor, Danimarka'nın Aarhus takımında forma giyen defans oyuncusu Pierre Konstrup'u transfer etti.

ERKHABER / ERZURUM - Devre arası çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ilk transferini gerçekleştirdi. Stoper mevkisine takviye yapan mavi-beyazlılar, 29 yaşında ki Danimarkalı futbolcu Pierre Konstrup'u transfer etti. Bugün Erzurum'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilen Kanstrup, kendisini mavi-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı. 

KARIŞIK

Konuyla ilgili ERKHABER'e özel açıklamalarda bulunan Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Stoper mevkisine önemli bir takviye yaptıklarını belirterek, "Danimarka milli takımında da forma giymiş olan Kanstrup, ince eleyip sık dokuduğumuz transferlerimizden biri. Güçlü, kuvvetli ve istikrarlı bir futbolcu. Kafa toplarına hakimiyetiyle dikkat çekiyor. Mehmet Hocanın onayıyla aldığımız futbolcu Erzurumsporumuza hayırlı olsun"dedi.

Forvet transferi için de yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden Üneş, "Taraftarlarımız merak etmesin. Forvet transferini de en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Erzurumspor'un hakettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız"diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.