• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Nisan 2016 12:45

"Polisimiz gücünü halktan alır"

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, emniyet teşkilatının 171 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip olduğunu belirtti.

ERKHABER / ERZURUM - Öz, “Emniyet teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Bu anlayış doğrultusunda tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri bu kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için en başarılı ve verimli bir şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancımız tamdır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canı pahasına bu ulvi görevlerini yerine getirerek halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır.
Bu vesile ile görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, şehitlerimizin değerli ailelerine başsağlığı ve sabır, kahraman gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum” dedi.
Kaymakam Öz; mesajında ayrıca, “Vatanın ve milletin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan, polis teşkilatımızın 171. yılını tebrik ediyor, tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum” ifadelerine yer verdi.

KARIŞIK