• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Temmuz 2017 10:31

TBMM Başkanı Kahraman’a 23 Temmuz daveti

TBMM Başkanı Kahraman’a 23 Temmuz daveti
AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Erzurum Kongresinin yıldönümü için düzenlenecek olan programa TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı davet ettiler.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Erzurum Kongresinin yıldönümü için düzenlenecek olan programa TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı davet ettiler. 
Erzurum Kongresi'nin 98. yıl dönümüne sayılı günler kala Ak Parti Erzurum Milletvekilleri anlamlı bir davet gerçekleştirdiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'dan randevu alan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı,  İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz ile birlikte Kahraman'a ziyarette bulundular. Samimi diyalogların yaşandığı ziyarette Erzurum milletvekilleri, milli mücadelenin temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi'nin 98'inci yıl dönümü nedeniyle 23 Temmuz'da Erzurum'da gerçekleştirilecek olan programa, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ı davet ettiler. Bu anlamlı ziyarette Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 23 Temmuz 1919'da toplanan Erzurum Kongresiyle 15 Temmuzda yaşanan olaylar arasında çok büyük benzerlikler olduğuna dikkat çekti. Ilıcalı, Milli Mücadelenin başlamasında Erzurum'un büyük bir rol oynadığını belirterek, 23 Temmuz 1919’daki milli ruhun, 15 Temmuz'da da meydanlarda tecelli ettiğine vurgu yaptı.
Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı,  İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz yapılan davetin ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a teşekkür ederek birlikte fotoğraf çekildiler.

KARIŞIK