• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Ekim 2016 12:50

29 Ekim’i buzda Türk bayrağı açarak kutladılar

29 Ekim’i buzda Türk bayrağı açarak kutladılar
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Erzurum'da buz patencileri yaptıkları gösteriyle Türk bayrağı açarak görsel şölen sundu.

ERKHABER / GÜNCEL - Erzurum'da buz patencileri Cumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yıldönümünde buzda dev Türk bayrağıyla yaptıkları gösterilerle kutladı. 'Cumhuriyet Kutlaması' adı altında düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Erzurum Buz Arena'da gerçekleşen kutlamaya her yaş grubundan buz pateni, sürat pateni sporcuları ve farklı ülkelerden izciler katıldı.

KARIŞIK

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilciliğince organize edilen gösteri sonunda tüm sporcular onuncu yıl ve mehter marşı eşliğinde dev Türk bayrağını dalgalandırarak hem bayramı kutladı hem de dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli, “Çocuklarla buzda Türk bayrağını dalgalandırdık. Burada sürpriz de oldu. İzcilerden oluşan bir grupta bizimleydi. Bu grubun arasında değişik ülkelerden izciler vardı. Onlar da bu etkinliğe renk kattılar. Mehter ve onuncu yıl marşı eşliğinde güzel bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yaptık” dedi.