• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 13 Ağustos 2018 17:23

Açılışa sen de katılsana Trump

Açılışa sen de katılsana Trump
ABD Başkanı Donald Trump’ın Türkiye üzerinde bizzat oynadığı kur oyunu ve ardından başlatılan milli seferberliğe Erzurum’da örnek olacak bir adım atıldı.

ERKHABER / ERZURUM - ABD Başkanı Donald Trump’ın Türkiye üzerinde bizzat oynadığı kur oyunu ve ardından başlatılan milli seferberliğe Erzurum’da örnek olacak bir adım atıldı. Ekonomik kriz söylentileri üzerinden toplumu tedirgin etmeye çalışan karanlık çevrelere tokadı bu kez Erzurum’un önde gelen yatırımcı şirketlerinden Düzgün Marketçilik vurdu. Perakende sektörünün Erzurum’daki en prestijli yatırımcılarından olan Düzgün Marketçilik, 16’ncı şubesini Gez Mahallesi’nde açıyor. Bulutlar Sitesi altında hizmete girecek olan Düzgün Marketçilik’in yeni şubesinde açılış için son hazırlıklar yapılırken, söz konusu yatırımla piyasalara bir kez daha moral aşılanmış olunacak. Onlarca gencin istihdam edileceği yeni mağazayla birlikte Düzgün Market şubelerinin sayısı 16’ya ulaşırken, yatırımcı şirketin mağazalar zincirine başka halkalar da ekleyeceği öğrenildi.  

KARIŞIK

 

TUZAKLAR İŞTE BÖYLE BOZULUR!..  

 

Piyasaların ABD’nin kur tuzağıyla karamsarlığa düşürülmek ve sermayenin ürkütülmek istendiği bir ortamda Düzgün Marketçilik’in yatırım atağına kalkmış olması, Erzurum’da büyük bir memnuniyet uyandırdı. Ekonomistler, söz konusu yatırımın sermayenin canlı ve sürekli hareket halinde tutulmasını sağlayacak olmakla birlikte piyasalara pozitif enerji katkısında bulunacağını belirterek, “ABD’nin istediği bunun tam tersi bir durum; yani piyasaların içine kapanması, sermayenin geri çekilmesi, karamsarlık ve tedirginlik hali. Türkiye’de meydana getirilmek istenen tablo bu iken, yeni yatırımlara yönelmek, sermayeyi diri ve hareket halinde tutmak, ABD’nin kurduğu bu finansal tuzağı bozacak en önemli adımlardan birisidir. Düzgün Marketçilik’in ortaya koyduğu performans, işte bu bağlamda atılmış çok önemli bir adımdır. Dolayısıyla böyle bir ortamda Düzgün ailesini kutlamak gerekir.” diye konuştular.  

 

DÜZGÜN MARKETLERİN BAŞARI HİKÂYESİ

 

Ticari hayatına 1962 yılında Dikmen Bakkaliyesi, Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün yönetiminde 1987 yılında Erzurum Palandöken semtinde Yenişehir Gıda, 1997 yılında ise Palandöken semtinde 2. Marketlerde Düzgün Market adı altında ilk şubesi ile hizmete başlayan Düzgün marketçilik, 16 Ağustos Perşembe günü açacağı 16’ncı şubesiyle sektöründe büyümeye devam ediyor. 1998 yılında Kayak Yolu, 2001 yılında Hacı Ahmet Baba şubesi, 2006 yılında Solakzade Mahallesi’nde önemli bir atılımla 3 bin metrekare üzerine kurulu alanda Düzgün Alışveriş Merkezi’ni hizmete sunan Düzgün ailesi, Erzurum ekonomisine yön vermekle kalmadı, yüzlerce insan için istihdam kapısı haline de geldi. Erzurumlu İşadamı Ömer Düzgün’ün yoğun çaba ve gayretleriyle her geçen yıl biraz daha büyüyen Düzgün Marketçilik, Erzurum’da yerel marketçiliğin adeta markası haline gelirken, birbiri ardına açılan şubeleri sayesinde Düzgün, perakende sektörünün de lokomotifi haline geldi.    

 

ERZURUM’UN HER YERİNDE…

 

Gez Mahallesi’nde hizmete açılacak olan yeni mağazası ile şube sayısını 16’ya yükseltecek olan Düzgün Marketçilik, Solakzade AVM, Bölge Eğitim, Şükrüpaşa, Üniversite, Kayakyolu (3 Şube), Yıldızkent (2 Şube), Çaykara, Hacı Ahmet Baba, 2. Marketler, Hilalkent AVM, Dadaşkent ve 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde de halka hizmet veriyor. Kaliteden ödün vermeden sınırsız müşteri memnuniyeti sloganı ile kısa zamanda bölge ve bölge dışından gelen müşterilerin tercih ettiği bir alışveriş noktası olarak Düzgün Market, açacağı 16’ncı şubesiyle Erzurum ve Erzurumlulara hizmet etmeye devam ediyor. Düzgün Marketçilik, sebze, meyve, şarküteri, taze ve kuru gıdalar, temizlik, kişisel bakım, bay, bayan ve çocuk giyim, oto aksesuar ve züccaciye reyonlarıyla sektörel gelişmeler ışığında kendisini sürekli yenileyen kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran ve sonrasında verilen hizmetle farkını ortaya koyan ‘müşteri daima haklıdır’ prensibini fiili olarak uygulayan, kaliteli hizmeti esas alan güçlü bir kurum olarak tanınıyor.