• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 13 Ağustos 2024 12:49

Akpunar partisinden istifa etti...

Akpunar partisinden istifa etti...
31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

ERKHABER / ERZURUM - 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aziz hemşehrilerim; gördüğüm lüzum üzerine mensubu olduğum Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğimin bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Özellikle bilinmesini arzu ettiğim bir husus var ki, o da bizim şiarımızın; nerede olursak olalım ve hangi kulvarda koşarsak koşalım, tek gayemizin hemşehrilerimize hizmet etmek olduğudur. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.” dedi.

KARIŞIK

 

NEREDE BAŞLADIYSAK ORADA BİTİRECEĞİZ DEMİŞTİ

 

Seçimin hemen ardından Aziziye Belediyesi Kaplıcalarında basın toplantısı düzenleyen Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, gazetecileri parti değiştirecek misiniz? sorusuna ''Nerede başladıysak orada bitireceğiz. Şartlar ne olursa olsun partimden ayrılmayacağım'' ifadeleriyle cevap vermişti...

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Emrah Yaşar 15 Ağustos 2024 10:49

    Sen ve senin gibiler....Yahu ben anlam veremiyorum bu haktır.o kadar insanin hakkı vebali boynunda olacak.İnsanlar malum partiye oy vermek istemediğinden sana oy verdi.Peki sen ne yaptın 5 ay içinde gördüğün lüzum artık ne görmüşsen o da muaamma.Siyasette satılık adam istemiyoruz.Hakkimizi da helal etmiyoruz.Yaziklar olsun