• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 16:35

Alkışlar Avukat Elmalı'ya... 24 saatte sözünü tuttu...

Alkışlar Avukat Elmalı'ya... 24 saatte sözünü tuttu...
Avukat Elmalı, Erzurumspor FK'nın iki maçlık göğüs reklamı sponsorunun 600 bin TL'lik parayı kulübün hesaplarına aktardığı dekontuy

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor FK'nın yeni sezonun ilk 2 maçına forma reklamı olmadan çıkması üzerine sosyal medya hesaplarından dün "2 maçlık sponsor sözü" veren Avukat Ebubekir Elmalı, bugün bu sözünü yerine getirdi.

KARIŞIK

 

Elmalı, Erzurumspor FK'nın iki maçlık göğüs reklamı sponsorunun 600 bin TL'lik parayı kulübün hesaplarına aktardığı dekontuyla birlikte açıkladı. 

 

Erzurum ünlü Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumspor FK'ya destek olma yönünde bir adım daha attı. Daha önce yeni sezon formalarından 100 adet satın alarak, sosyal medya hesapları üzerinden kendisiyle irtibata geçen mavi beyazlı taraftarlara dağıtan Elmalı, bugün de Erzurumspor FK'ya 2 maçlık göğüs reklamı sponsoru buldu. 

Dün sosyal medya hesaplarından, "İspanyol-Türk ortaklığı bir müvekkil şirketim var. Telefonla aradı, "senin için ne yapabiliriz" dedi. Dedim ki "benim için bir şey yapacaksınız Erzurumspor’a 600 bin TL bedelli iki maç göğüs reklamı verin."
"Mutlu olacaksan Dadaşlara kurban olsun" dediler.
Hayırlı olsun...
Başkanımızla görüşeceğiz. 
Ele hoşşşşş
" açıklaması yapan Avukat Elmalı, bugün reklam anlaşmasının tamamlandığını duyurdu.

Müveklliğini üstlendiği İspanyol-Türk ortaklığındaki OPUS Solutions Makina'nın bugün Erzurumspor FK ile 2 maçlık göğüs reklamı için 600 bin TL + KDV tutarındaki ödemeyi kulüp hesaplarına aktardığını hem fatura hem de ödeme dekontunu paylaşarak açıklayan Elmalı, "Ne söz veriyorsak o dur. Sponsorumuz hayırlı olsun. Büyük Erzurumspor" ifadelerini kullandı. 

 

Elmalı'nın siyasi kimliğini bir kenara bırakıp, "Erzurumspor taraftarı" olarak verdiği bu destek, Erzurumspor FK taraftarlarının da büyük beğenisini kazandı. Taraftarlar, "Umarız bu çıkarsız ve menfaat beklemeden sergilediniz bu duruş, Erzurum'dan kazanan ama kulübe karşı kayıtsız kalan Erzurumlu işadamlarına da örnek olur. Bir Dadaş gibi tavrınızı ayakta alkışlıyoruz... " diye yorum yaptılar.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cafer karasu 20 Ağustos 2024 17:54

    Sayın Elmalı beye teşekkür ederim. İnşallah tüm sezon için sponsor bulunur.