Avukat Elmalı'dan Erzurumspor'a bir destek daha... Ele hoşşş...

Erzurumspor'a ve taraftarlarına sağladığı desteklerle son günlerde adından söz ettiren Erzurumlu ünlü hukukçu avukat Ebubekir Elmalı, yeni bir sponsorluk anlaşmasının müjdesini verdi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor Futbol Kulübü'ne bu sezon verdiği sponsor desteği ve taraftarlara dağıttığı hediye formalarla adından sıkça söz ettiren Erzurumlu ünlü hukukçu avukat Ebubekir Elmalı, yeni bir sponsorluk anlaşmasının müjdesini verdi.

 

Elmalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Cuma gününü işaret ederek, "Ha bu arada hatırlatın cuma çok önemli bir markanın iki haftalık toplamda (600 bin TL) Erzurumsporumuza yeni forma sponsorluğunu açıklayacağım. Ele hoşşş" ifadelerini kullandı. 

 

Daha önce Türk-İspanyol ortaklığındaki Opus firması ile 600 bin TL bedelle iki maçlık göğüs reklam sponsorluğu anlaşması yapan Avukat Elmalı, sonrasında da Mardinli iş insanı Mehmet Kızılay'a ait olan “Dunaysır Yemek" ile tek maçlık 300 bin TL karşılığında anlaşma sağlamıştı. Erzurumspor FK, Cuma günü Erzurum'da Boluspor ile oynayacağı maça Dunaysır Yemek göğüs reklamı ile çıkmaya hazırlanırken, Avukat Elmalı'dan yeni bir sponsorluk müjdesi geldi. 

Avukat Elmalı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ismini Cuma günü açıklayacağını duyurduğu bir şirket ile 600 bin TL bedel karşılığında iki maçlık forma göğüs reklamı anlaşması yaptığını duyurdu. Elmalı'nın ismini gizli tuttuğu şirketin hünnap ve borsaya kote çok önemli bir tarım firması olduğu öğrenildi. 

 

Son anlaşmayla birlikte Avukat Elmalı'nın bu sezon Erzurumspor FK'ya sağlamış olduğu göğüs reklam sponsorluğu bedeli 1.5 milyon TL'ye ulaştı. Elmalı, ayrıca bugüne kadar Mavi Beyazlı taraftarlara da 150 bin TL'yi aşan miktarda forma dağıtımı da gerçekleştirmişti. 


01.10.2024 20:05:42