Bu Vali başka Vali

Vali Altıparmak döneminde yağan diz boyu kara rağmen tatil haberi alamadıkları için isyan eden öğrenciler Vali Azizoğlu ile dört köşe oldu.

ERKHABER / ERZURUM- Vali Altıparmak döneminde yağan diz boyu kara rağmen tatil haberi alamadıkları için isyan eden öğrenciler Vali Azizoğlu ile dört köşe oldu.

Geçtiğimiz yıllarda diz boyu yağan kara rağmen tatil konusunda cimriliği ile bilinen Erzurum eski Valisi Ahmet Altıparmak’ın aksine Vali Seyfettin Azizoğlu 2 günlük tatille öğrencilerin yüzünü güldürdü. Kar tatili isteyen öğrencilerin kimi zaman yalvardığı kimi zaman eleştirdiği Vali Altıparmak’ın kar tatili konusunda ki katı tavrı gerek öğrencileri gerekse velileri çileden çıkarıyordu. Bir günde olsa tatil isteyen öğrencilerin Vali Altıparmak’ın sosyal medya hesaplarına gönderdiği binlerce mesaja rağmen okulların tatil edilmemesi öğrencilerin çok zor hava şartlarında okula gitmesine neden oluyordu.

Vali Seyfettin Azizoğlu ise Vali Altıparmak’a göre kar tatili konusunda daha cömert bir tavır sergiledi. Sosyal medya hesabı bulunmayan Vali Seyfettin Azizoğlu, yoğun kar yağışının yaşandığı kentte okulları 2 gün tatil ederek öğrencilerin gönlünde adeta taht kurdu.


20.12.2014 23:46:47