Erzincan, Erzurum ve Kars’taki MHP’li belediye başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı.
ERKHABER / ERZURUM - Erzincan, Erzurum ve Kars’taki MHP’li belediye başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı. MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın başkanlığında bir araya gelen MHP’li belediye başkanları, ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la bir araya geldi.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzurum’dan İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün, Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger ve Sarıkamış Belediye Başkanı Serdal Kılıç’tan oluşan heyet, önce Milletvekili Aydın’ı ziyaret etti. Daha önce planlanmış olan randevu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la bir araya gelen Aydın ve belediye başkanlarından oluşan heyet, hem taleplerini dile getirdi, hem de görüş alışverişinde bulundu.
AYDIN KONUKSEVERLİĞİ
Belediye başkanı misafirlerini Ankara’da makamında ağırlayan Milletvekili Kamil Aydın, konukseverliğini de gösterdi. Misafirlerini öğle yemeğinde ağırlayan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, ardından başkanlık ettiği heyetle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yolunu tuttu. Bakan Murat Kurum’la bir araya gelen MHP’li heyet, temsil ettikleri il ve ilçelere bağlı yatırımlarla hizmetler için fikir alışverişinde bulundu, taleplerini sıraladı. Bakan Kurum’un yakından ilgilendiği belediye başkanları, görüşmeden oldukça memnun ayrılırken, MHP Erzurum Milletvekili Aydın’a da teşekkür etti.
AYDIN’DAN TEŞEKKÜR
Milletvekili Aydın, “ Heyetimizle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda gerçekten de Cumhur İttifakı‘nın ruhaniyetine uygun bir izzet ikram ve iltifat gördük. Arkadaşların bütün taleplerini Sayın Bakanımız yerinde buldu, hatta beklentimizin üzerinde sonuçlar aldık. Yakın ilgisi için Sayın Bakanımıza hususen teşekkür ediyorum” dedi.