• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 28 Mart 2017 13:03

Atasever: Ahmet Yıldırım yalan söylüyor!

Atasever: Ahmet Yıldırım yalan söylüyor!
B.B. Erzurumspor'dan ayrılan teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın açıklamalarında hedef gösterdiği isimlerden biri olan Tuncay Atasever ERKHABER'e konuştu...

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan ayrılan teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın açıklamalarında hedef gösterdiği isimlerden biri olan Tuncay Atasever ERKHABER'e konuştu... Atasever, Yıldırım'ın iddialarının yalan ve iftira olduğunu belirterek, "Maç sonrasında bir kafede buluşup eğlendiğimizi iddia ediyor. Oysa ben o gün Ankara'dayım ve gece 01.00'de uçakla Erzurum'a döndüm" dedi. 

KARIŞIK

Görevinden istifa ettikten sonra düzenlediği basın toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulunan ve B.B. Erzurumspor'da halen görev yapan ve Ocak ayında ayrılan 4 isimi "şampiyonluğa engel olmakla suçlayan" teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın suçladığı isimlerden biri olan Tuncay Atasever, ERKHABER'e konuştu. Ahmet Yıldırım'ın, "Pendikspor yenilgisi sonrasında Murat Aslan, Zafer Aynalı, Tuncay Atasever ve Ozan Kutuban bir kafede buluştu ve mağlubiyetimizi kutladı. Bunun güvenlik kamerası görüntüleri de var, merak eden izlesin" iddiasının düpedüz iftira olduğunu savunan Tuncay Atasever, "Yalan olur da böyle bir kuyruklu yalan olmaz. Ben maç günü Ankara'daydım. Gece 23.20 uçağıyla Erzurum'a geldim ve saat 01.00 sıralarında uçağımız Erzurum'a iniş yaptı. Kendisiyle hukuk önünde hesaplaşacağım. Şu dakikadan sonra Ahmet Yıldırım benim gözümde yalancı ve iftiracıdır" dedi.