• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Mart 2017 15:27

Aydemir şoförlerin sorunlarını dinledi

Aydemir şoförlerin sorunlarını dinledi
Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığını ziyaret ederek, hem şoför esnafının sorunlarını dinledi hem de 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler verdi. ..

ERKHABER / ERZURUM-Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığını ziyaret ederek, hem şoför esnafının sorunlarını dinledi hem de 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler verdi. 
Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığına yaptığı ziyaret’ de Milletvekili İbrahim Aydemir, önce şoför esnafının sorunlarını dinledi. Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Yücel Karakaya, oda yönetimi olarak ildeki şoför esnafının sorunlarını çözme noktasında başta büyükşehir belediyesi olmak üzere emniyet müdürlüğü ile koordineli olarak çalıştıklarını ve en büyük sıkıntılarının korsan taşımacılık olduğunu ifade etti. Başkan Karakaya, “Kıymetli Milletvekilimiz Sayın İbrahim Aydemir ve Değerli Esnafımızı Şoförler Odamızda misafir ettik. Birlikte hem 16 Nisan'daki Referandum hem de ilimizdeki Korsan Taşımacılık ve Esnafımızın değişik sorunları ile ilgili kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın vekilimiz korsan taşımacılığın sona ermesi için hertürlü destekte bulunacağını bizlere illetti. Bizde bu destekten ötürü mutlu olduk” dedi.
Ak parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ise, “halkımızın sorunlarını giderme noktasında gerek meclisimiz ve gerekse bizler vekil olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İlimizde şoför esnafımızın en büyük sorunu korsan taşımacılık. Korsan taşımacılığın ortadan kalkması için takibi bizlerde tüm milletvekilleri ile birlikte çaba göstereceğiz. Bu konuda Oda başkanı Yücel Karakaya ve yönetimi ile beraber hareket edeceğiz. Ayrıca ilimizde şoför esnafının sorunlarının giderilmesi noktasında Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası başkanlığının yaptığı çalışmalarda bizleri memnun ediyor. Başkan Yücel Karakaya ve ekibine yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili İbrahim Aydemir’in yaptığı ziyaret’ten memnunluk duyan oda yönetimi ve üyeler ise ziyaret sonrası birlik beraberlik vurgusu yaparak 16 nisan tarihinde yapılacak olan referandumda herkese gerekli cevabı vereceklerini belirttiler.

KARIŞIK