• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Ekim 2018 16:33

Başkan Bulutlar, gurbetteki dadaşları ağırladı

Başkan Bulutlar, gurbetteki dadaşları ağırladı
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve beraberindeki federasyon Üyeleri, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve beraberindeki federasyon Üyeleri, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret etti. 
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Palandöken’in sürekli gelişen ve değişen yönüyle kendisini çok şaşırttığını ifade ederek, "Palandöken ilçemiz almış başını yürümüş. Karşılaştığımız manzara bizleri hem şaşırttı, hem sevindirdi. Palandöken Belediyesi’nin hizmetleri takdire şayan; çünkü yapılan yatırım ve projeler Kocaeli’nde bile konuşuluyor. Başkan Orhan Bulutlar’ı ve ekibini yürekten kutluyoruz" diye konuştu. 
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu yöneticilerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kendilerini ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. 
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimine, Palandöken Belediyesi ve ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Bulutlar, “Belediye olarak bizler gibi, Erzurum dışındaki derneklerin de birlik ve beraberlik içerisinde, yeni nesillere Erzurum tarihini, kültürünü, örfünü ananelerini ve geleneklerini anlatmak ve tanıtmak öncelikli faaliyetlerimiz arasında olmalı” dedi. 

KARIŞIK