• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Ocak 2018 02:46

Başkan Korkut ERKHABER'deydi...

Başkan Korkut ERKHABER'deydi...
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ERKHaber’i ziyaret etti. 2018’de yeni projelerin hayata geçirileceğini belirten Başkan Korkut, “Değişim ve dönüşüme devam ediyoruz”dedi.

ERKHABER / ERZURUM - ERKHaber’i ziyaret eden Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışmaları hakkında bilgiler vererek, 2018’de hayata geçireceği projeleri anlattı. Bugüne kadar Yakutiye’de önemli hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Korkut, Vatandaşa söz verdikleri hizmetleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. 2018’de de hizmet yolunda son sürat ilerlemeye devam edeceklerini de ifade eden Başkan Korkut, “İnşallah bu yıl içinde benim prestij projem dediğim Hacı Cuma Mahallesi yapılaşma projesini hayata geçireceğiz. 115 dönümlük alanda 2'şer katlı dubleks konutlar yapacağız. Burada Selçuklu ve Osmanlı mimarisini yaşatmak için çalışacağız. Projemiz tamamlandıktan sonra da herkes çekirdek Erzurum’u yeniden inşa ettiğimizi görecek”dedi.

KARIŞIK

Bundan önce Yakutiye’nin çeşitli bölgelerinde meydanlar açarak vatandaşları ferah ve huzurlu alanlarda buluşturduklarını da hatırlatan Başkan Korkut, “Her mahalleye hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar hiçbir yeri başka bir yerden ayırmadık. Projeleri yaparken vatandaşlarımızla istişare ettik. 2018’de bambaşka bir Yakutiye göreceksiniz”diye konuştu.

Karla mücadele çalışmaları hakkında da bilgiler aktaran Korkut, “1600 sokakta kar temizleme çalışması yapıyoruz. Karla mücadele için 4 eder, 3 büyük kepçe, 3 greyder, 10 kamyon, 2 tuzlama aracı ve 90 personel görev yapıyor. Vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz” şeklinde konuştu