• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Haziran 2017 14:01

Başkan Sekmen’den Bulutlar’a hayırlı olsun ziyareti

Başkan Sekmen’den Bulutlar’a hayırlı olsun ziyareti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, beraberindeki heyet ile birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Belediyesine hayırlı olsun ziyaretin de bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,” Palandöken Belediyecilikte nokta çalışmaları takdire şayan. Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutların yapmış olduğu hizmetlerini görüyoruz ve takip ediyoruz. İlçemize yapılan güzel hizmetlerin den biri de şuan da için de bulunduğumuz yeni hizmet binası. Gerçekten moderni, çağdaş günü şartlarına uygun ilçemize en az 50 yıl hizmet edecek bir hizmet binası inşa edilmiş. İlçemize, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Erzurum Büyükşehir belediyesi olarak bizler de ilçemiz için üzerimize düşen sorumluluk ne ise birlik ve beraberlik içerisin de istişare ederek en hayırlı hizmetleri yapmak için el birliği içerisin de gayret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.
BAŞKAN BULUTLAR, YATIRIMLARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulatlar ise, ”Sayın Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı başta Büyükşehir Belediyemiz olarak üzere tüm ekibine ilçem adına bir kere daha teşekkür ediyorum. Biz elimizdeki imkanlarla ilçemizde belediyecilik hizmetini sürdürmeye devam ediyoruz bu anlamda Büyükşehir Belediyemizin desteğini fazlası ile görüyoruz. Belediye Başkanımızla sürekli istişare halindeyiz ve ilçemiz için en hayırlı hizmetlerin kararlarını birlikte alıyoruz. Bunun en güzel örneği ise devrim niteliğin de olan Yenişehir bölgemiz de alt ve üst yol kısmın da ayrıca 1 ve 2. Marketler bölgesin de imar değişikliği yaparak imarda 5 katlı olan yerleri 8 kata çıkardık. Marketler bölgesin de ise kat ve yüksekliği yeni den düzenledik. Ayrıca Palandöken Belediyesi olarak yeni hizmet binamızı tamamladık, yeni ilçe emniyet müdürlüğümüzü biz yapıyoruz şuan da yüzde doksanı tamamlandı. Yıldızkente ikinci kültür merkezimizin yapımı hızla devam ediyor inşallah yıl sonuna kadar kültür merkezimizde tamamlanmayı hedefliyoruz. Doğunun ilk ve tek olma özeliği taşıyacak olan Palandöken Nikah Sarayı için proje tamamlandı ve ihale aşamasına geldik. Eski hizmet binamızın yerini ise ilçe kaymakamlığına tahsis ederek yeni Kaymakamlık hizmet binası yapılması için öncü olduk” diye konuştu.
Yeni hizmet binasını gezen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni hizmet binasına hayırlı olsun hediyesini Başkan Bulutlar’a takdim etti.

KARIŞIK