• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 13 Haziran 2018 17:24

BB Erzurumspor'a Sehiç şoku...

BB Erzurumspor'a Sehiç şoku...
BB Erzurumspor'un her konuda anlaşıp, imza için Erzurum'a davet ettiği Sehiç, son anda fiyat artırdı ve Erzurum'a gelmeden İstanbul'da beklemeye başladı...

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un her konuda anlaşma sağlayıp, iimza için Erzurum'a davet ettiği Sehiç, son anda fiyat artırdı ve  Erzurum'a gelmeden İstanbul'da beklemeye başladı... Geçtiğimiz sezon Qarabağ Ağdam takımında forma giyen tecrübeli file bekçisi, dün gece saatlerinde Erzurum'a gelmek üzere ülkesinden uçakla hareket etti ve geç saatlerde İstanbul'a indi. Sabah erken saatlerinde uçakla Erzurum'a gelmesi gereken İbrahim Sehiç, menajeri vasıtasıyla yönetime fiyat artırdığını iletti. Yöneticilerden 600 bin Euro senelik ücret, 150 bin Euro'da imza parasıyla toplam 750 bin Euro talep eden Sehiç'e olumsuz cevap verilince, Bosnalı file bekçisi Erzurum'a gelmekten de vazgeçti. 

KARIŞIK

 

SOSYAL MEDYADA YAZILDI, 300 BİN EURO ZAMLANDI

ERKHABER'e konuşan transfer komitesi üyeleri, İbrahim Sehiç ile her konuda anlaşılmasına rağmen, transferin sosyal medya başta olmak üzere basında yeralmasının ardından menajerinin fiyat artırımına gittiğini ve bir anda arada uçurum oluştuğunu savundular. Yöneticiler, "Sehiç'in menajeri orta yol bulunur diyor ama arada uçurum oluştu. Biz kendilerine verebileceğimiz maksimum rakamın ilettik ve beklemeye başladık. Şu an için bu transfer olmayacak gibi gözüküyor. Burası Süper Lig ve ciddi rakamların konuşulduğu bir dünya. Bir futbolcunun transferi tam bitmeden yazılınca rakamlar aniden yükseliyor. Hem Erzurumspor sosyal medya hesaplarından hem de basınımızdan bu konuda anlayış bekliyor, hassas hareket etmelerini istiyoruz. İbrahim Sehiç'in isminin dillendirilmesinin maliyeti 300 bin Euro oldu. Kulübün zarar görmemesi adına daha hassas hareket edilmesini bekliyoruz" dedilyer.