• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Cemal Polat, Ersun Yanal'ı Hacıbaba'da ağırladı...

Cemal Polat, Ersun Yanal'ı Hacıbaba'da ağırladı...
Teknik ekibinin eş ve çocuklarıyla birlikte Palandöken'de kısa bir "kayak tatili" yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erzurumspor'un efsane başkanı Cemal Polat ile biraraya geldi.

ERKHABER / ERZURUM - Teknik ekibinin eş ve çocuklarıyla birlikte Palandöken'de kısa bir "kayak tatili" yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erzurumspor'un efsane başkanı Cemal Polat ile biraraya geldi. Ersun Yanal ve ekibine Hacıbaba Lokantası'nda "döner ziyafeti" veren efsane başkan Cemal Polat ve oğlu Vural Polat'ın davetinden çok memnun kaldığını söyleyen Ersun Yanal, yemek boyunca bol bol futbol sohbeti yaptı.

KARIŞIK

Erzurumspor'un Süper Lig'e çıktığı 1997-98 yılındaki kadrosunu "efsane" olarak yorumlayan Ersun Yanal, "İnanın abartmıyorum, o kadro şu anda olsa, Süper Lig'de çok büyük iş yapardı. Coşkun gibi yakaladığını atan, defansın arkasına muhteşem bir şekilde sarkan, kontrolü çok zor bir oyuncu bulmak bugün çok zor. Muzaffer Bilazer, Abdulkadir, Zafer, Kürşat da aynı şekilde. Hakikaten çok iyi bir kadroydu" dedi. 

Erzurumspor'un ekonomik sorunlar yüzünden kapanmasının çok üzüntü verici bir hadise olduğunu söyleyen Yanal, kapatılan kulübün yerine kurulan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un son durumu hakkında da Cemal Polat'tan bilgi aldı. "Nasıl, bu sene şampiyon olacak mısınız?" diye soran Yanal'a efsane başkan Cemal Polat'ın "En büyük favori biziz ve olacağız" yanıtını verdi. Yanal da, "Özledik artık, Erzurum lige dönsün, sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi. 

Sadece ERKHABER'in bulunduğu yemekte Trabzonspor hakkında da bilgiler veren Ersun Yanal, "Oluşturduğumuz kadronun eksikliklerini sezon sonuna kadar tespit edip, önümüzdeki yıl nokta transfer yaparak, şampiyonluk mücadelesi vereceğiz" diye konuştu.