• ŞEpnolat üst

Dadaş'ın artık OberTANK'ı var...

  • Büyükşehir-1

Sezon başında yapılan transfer hataları, dönemin teknik direktörü Mehmet Altıparmak'ın yanlış kadro mühendisliği, yönetimin transfer ekonomisini yönetemesinin acısını çok çektik. Devre arası transfer dönemini de çok ama çok sancılı geçirdik.

Özellikle kongre tarihinin transferin en canlı, en hareketli dönemine denk getirilmesi de yeni yönetime yapılabilecek en büyük kötülüktü.

Buna rağmen Hüseyin Üneş ve yönetimi, çok kısa bir süre içerisinde önemli transferlerin altına imzalarını attılar. 

Gabriel Obertan, Samuel Edouk, Rashad Muhammed, Kanstrup, Opseth, Serkan ve Samet Ali Kaya transferleri takımın gücüne güç katacağı çok netti. 

İşte kongre tarihinin transfer döneminin ortasına konulması, bu isimlerin çok geç takıma katılmasına ve bu sürede oynadığımız 3 maçta istenilen sonuçları alamadığımızı da söylemek lazım. 

Dün, Sivasspor karşısında yeni transferlerin ne kadar kaliteli ve isabetli olduğunu hep birlikte gördük.

Manchester United patentli Gabriel Obertan öncülügündeki Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un bu ligde neler yapabileceğini, nasıl canları yakabileceğini gördük. 

Obertan'ı izlemeye açıkçası doyamadım...

Eski Erzurumspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği dönemler de dahil olmak üzere ben Erzurum forması giyen bu kadar üst düzey bir futbolcu izlemediğimi net bir şekilde söyleyeyim...

Obertan öyle bir futbol oynadı ki, çok net, hem Mehmet Özdilek'i, hem takımını kurtardı, hem de bütün bir şehrin umutlarını yeşertti.

Oynadı, oynattı, attı, attırdı, pres yaptı, top kaptı, takımını hücuma kaldırdı, atakları organize etti...

Bir tek yediğimiz golleri kurtarmadığı kaldı!

Taraftar da O'nun hakkını OberTANK yakıştırmasıyla verdi...

Evet, biz dün Sivasspor karşısında belki kağıt üstünde sadece bir maç ve üç puan kazandık...

Daha uzun ve zorlu bir yolculuğumuz var...

Ama galibiyet ve üç puanının dışında kazandığımız bu özgüven ve bu kadro kalitesiyle artık kalan 12 haftaya çok çok umutlu bakıyoruz...

  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.