• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ERSES OTOMOTİV'İN 15. YIL GURURU

ERSES OTOMOTİV'İN 15. YIL GURURU
Erzurum Erses Otomotiv’e Doğuş gurubu tarafından 15. Yıl kıdem ödülü verildi. Ödülü firma adına yönetim kurulu Başkanı Nihat Kolçak aldı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Erses Otomotiv’e Doğuş gurubu tarafından 15. Yıl kıdem ödülü verildi. Ödülü firma adına yönetim kurulu Başkanı Nihat Kolçak aldı.

KARIŞIK

Doğuş gurubu kıdemli bayilerine ödüllerini İstanbul’da Volkswagen Arena’da  yapılan görkemli bir törenle verdi. Türkiye’nin dört bir tarafından uzun yıllardır Doğuş gurubu araçlarını satan kıdemli bayiler ödüllerini aldı. Erzurum’da 15 yıldır verdiği kaliteli hizmetle müşterilerinin de beğenisini toplayan Seat bayii olan Erses otomotiv 15. Yıl kıdem ödülünü aldı. Ödülü firma adına yönetim kurulu başkanı Nihat Kolçak, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Holding icra kurulu başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu’nun elinden aldı.

Erses Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kolçak, marka değeri olan ve Türkiye’nin saygın kuruluşlarından biri olan Doğuş Holding çatısı altında bulunmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, firmanın bu günlere gelmesine vesile olan çalışanlarına ve müşterilerine teşekkür etti.  

Erses Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kolçak gecede Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’e özel yapım Oltu taşı tespih hediye etti.