• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Erzurumspor bombayı patlattı... Özer Hurmacı Dadaş oldu...

Erzurumspor bombayı patlattı... Özer Hurmacı Dadaş oldu...
Erzurumspor bombayı patlattı... Özer Hurmacı Dadaş oldu...

 

KARIŞIK

ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Transfer döneminin başından bu yana sessizliğini koruyan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan peş peşe transfer haberleri gelmeye başladı. Leo, İbrahim Akdağ, Sefa, İbrahim Sehiç ve Emrah Başsan'ın ardından Osmanlıspor'un önemli bir oyuncusu da B.B. Erzurumsporlu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden Osmanlıspor'un takım kaptanı Özer Hurmacı da dün akşam saatlerinde sözleşme imzalamak üzere Erzurum'a geldi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere uzun yıllardır Süper Lig'de oynayan 31 yaşındaki Özer Hurmacı ile uzun süredir yürütülen gizli pazarlıklar sonucunda kesin olarak anlaşmaya varıldı. Tecrübeli futbolcu, kulübüyle olan bonservis sorunun kendisi çözerek, Mavi Beyazlı kulübün daveti üzerine Erzurum'a geldi. Özer Hurmacı, bugün öğle saatlerinde  2 yıllık sözleşme imzalayarak, Topuk Yaylası'nda devam eden kampa katılacağı öğrenildi.

Öte yandan Osmanlıspor'un deneyimli savunma oyuncusu Numan Çürükçü'yü de kadrosuna katmaya çalışan Mavi Beyazlılar, oyuncu ve kulübü arasındaki sorunları aşmakta güçlük yaşıyor. Mavi Beyazlılar, bu transfer birkaç gün içerisinde gerçeklezmezse, başka arayışlara girecek...