• ŞEpnolat üst

Erzurumspor doğranıyor siyasilerimiz seyrediyor!

  • Büyükşehir-1

Erzurum’un Süper Lig’deki temsilcisi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, son iki haftadır hakemler tarafından acımasızca doğranıyor. 

Önce Kasımpaşa karşısında yaşanan hakem katliamını unutmamışken, Cumartesi günü de Akhisar deplasmanında da yeni bir hakem faciasına kurban gittik. Daha doğrusu hakem ve VAR faciasına… 

Kasımpaşa maçında gözünü karartıp, Erzurumspor’u mağlup ettirmek için sahaya çıktığı her halinden belli olan Arda Kardeşler’in skandal kararları tüm spor otoritelerinin ortak görüşüyken, TFF ve MHK bu art niyetli hakemi cezalandırmak yerine önce kupada orta hakem sonra da Süper Lig’de 4’ncü hakem olarak atıyor, sonrasında da bu hakem yüzünden çileden çıkan 7 bin kişiye maç izlememe cezası veriyorsan, TFF de Erzurumspor’a karşı art niyetini açıkça belli etmiş demektir… 

Hata yapan hakemse ceza yok, taraftarsa bas cezayı!

Böyle utanmazlık, arlanmazlık olur mu Allah aşkına!

Cumartesi günü bu kez Mete Kalkavan ve VAR hakemleri sahne aldı, katliama kaldıkları yerden devam etti!

Munsy’nin yerden sekip, kapalı eline çarpan topun penaltı olmadığını Mete Kalkavan gördü ve devam ettirdi ama Kasımpaşa maçındaki komik penaltıya kayıtsız kalan VAR, bu kez olmayan bir penaltı için devreye girdi ve Mete Kalkavan da cart diye düdüğü çaldı!

Ya son dakikada Thy ile attığımız golün iptaline ne demeli!

Kale arkası kamerasından ofsayt çizgisi çizildiğini bize nasıl izah edeceksiniz eyy TFF yönetimi!

Hadi diyelim VAR’ın ofsayt kamerası arıza yaptı, kardeşim bu nasıl tesadüf ki yayıncı kuruluşun ofsayt kamerası da mı arıza yaptı?!

EYY Yıldırım Demirören, eyy Yusuf Namoğlu Erzurum ağır taştır, altında kalırsınız, aklınızı başına alın, yoksa bu şehir aklınızı başınıza getirmeyi iyi bilir!

 

ERZURUM AYAKTA, PEKİ YA SİYASİLER!

İki hafta üst üste gelen hakem katliamları, bütün bir şehri ayağa kaldırmaya yetti. Zira, tüm Erzurum kamuoyu, TFF’nin Erzurumspor’u küme düşürmek için bilinçli hareket ettiğini, hakemlerin de bu talimatla hareket ettiğine inanıyor. 

Kusura bakmasınlar ama Arda Kardeşler’e maç verip, 7 bin taraftara ceza kesiyorsanız, bu inancı körüklersiniz eyy TFF yöneticileri!

Tepkiler dün sosyal medyada #erzurumspordoğranıyor etiketiyle bir kampanya başlattı ve tepkilerini dile getirdiler. 

Bir-iki saat içerisinde 30 binden fazla tweet atıldı… 

Dün akşam yapılan spor programlarında Erzurumspor camiasının bu haykırışı gündeme geldi ama taraftarın bu haklı isyanını maalesef Erzurum’u temsil eden siyasilerimiz duymadı!

Hani o Erzurumspor şampiyon olduğunda futbolculardan önce podyuma çıkıp, kupa ile poz veren siyasilerimiz var ya, işte onlar duymadığı şehrin çığlığını…

İYİ Parti’nin vekili, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili twitler atarken, Erzurumspor’un doğranmasını umursamadı bile…

MHP Milletvekili Kamil Aydın da, AK Parti’nin vekilleri İbrahim Aydemir, Selami Altınok ve kendisini Afrika’ya adamış Zehra Taşkesenlioğlu da Erzurumspor’un doğranmasına seyirci kaldı, taraftarın isyanına kulak vermediler… 

Peki ya iktidarın iki güçlü ismi Recep Akdağ ve Efkan Ala… 

Ben şahsen, bizzat gözleri önünde Kasımpaşa maçında Erzurumspor’un katledilişini gören Recep Akdağ’dan anında TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i arayıp, Erzurum adına tepki göstermesini bekledim ama sonrasında Erzurumspor’un kapanış dönemlerinde yaptığı “Erzurumspor gündemimde yok” açıklamasını hatırladığımda, beklentime son verdim!

Dün TFF’nin turnike dayatmasını da izlemekle yetinen siyasilerin, bugün de yine TFF tarafından sahada katledilmesini izlemesine şaşırmamak lazım…

Sadece “kötü günde yoksanız, iyi günde de olmayın” demekten başka elden birşey gelir mi, bunun yorumunu da sizlere bırakıyorum!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.