• Büyükşehir-1
KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 21 Aralık 2018 11:05

Forum AVM ne yapmaya çalışıyor?

Forum AVM ne yapmaya çalışıyor?
Erzurum’da kiracılarını bir bir kaybeden Forum AVM, müşteri artırma adına 28 Aralık’ta, Aleyna Tilki konseriyle çekiliş yapacak. Vatandaşlarsa bu etkinliğe tepkili.

ERKHABER / ERZURUM - Aleyna Tilki’nin özellikle çocuklar üzerinde olumsuz etkileri olduğunu belirten vatandaşlar, “Forum AVM ne yapmaya çalışıyor, anlamış değiliz… Çocuklarımıza kötü örnek olan, sahneye şeytanı öven giysilerle çıkan, Erzurum kültürüyle kesinlikle örtüşmeyen tavırları olan birini getirerek müşteri artıracağını mı zannediyor?” diyerek tepki gösterdiler.

KARIŞIK

Müslüman mahallesinde salyangoz satılır mı?

Forum AVM’nin etkinliğine tepki gösteren vatandaşlar, “ Aleyna Tilki dediğiniz kızcağız, medyanın etkisiyle çocuklar üzerinde kötü bir rol model…  Hala çocuk olan Aleyna Tilki, giyim tarzı, sahnedeki tavırlarıyla çocuklarımızı olumsuz yönde etkiliyor. Daha geçenlerde Altın Kelebek ödül töreninde sahneye şeytanı anımsatan kırmızı giysisiyle çıkan Tilki’nin Erzurum’da ne işi var. Forum AVM Müslüman mahallesinde salyangoz mu satmak istiyor?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Erzurum’da yetkililerin devreye girerek bu etkinliği iptal etmeleri gerektiğini belirten vatandaşlar, “Forum AVM bulunduğu çevrenin, kültürel değerlerini hiçe sayıyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dediler… 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mümtaz aksakal 21 Aralık 2018 16:47

    Adam olsun gitmesinler Erzurum kimlere galdi Aleyna tilki de kim vah Erzurum vah