• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 15 Haziran 2018 22:04

Hakan Canbazoğlu ERKHABER'e konuştu: Para konuşmadım, yönetim teklif yaptı!

Hakan Canbazoğlu ERKHABER'e konuştu: Para konuşmadım, yönetim teklif yaptı!
B.B. Erzurumspor'u Play Off finalinde kurtardığı 4 penaltıyla Süper Lig'e taşıyan Hakan Canbazoğlu ERKHABER'e konuştu: Para konuşmadım, yönetim teklif yaptı!

ERKHABER / ERZURUM - B.B. Erzurumspor'u Play Off finalinde kurtardığı 4 penaltıyla Süper Lig'e taşıyan Hakan Canbazoğlu ERKHABER'e konuştu: Para konuşmadım, yönetim teklif yaptı!

KARIŞIK

Mavi Beyazlı takımın başarılı file bekçisi Hakan Canbazoğlu, ERKHABER'de yayınlanan "Bursa fatihi ayrılıyor mu?" başlıklı haberle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yönetimden gelen "görüşelim" çağrısı üzerine Erzurum'a gelerek transfer komitesi ile biraraya geldiğini anlatan Canbazoğlu, haberde belirtilenin aksine yöneticilere herhangibir rakam söylemediğini savundu. Hakan Canbazoğlu şunları söyledi: Haberinizde beni suçlayıcı ya da yargılayıcı herhangibir ifade olmamasına rağmen, 2 Milyon TL talep ettiğim ifadesinden yola çıkarak, hakkımda çok sert değerlendirmeler yapıldığını üzülerek gördüm. Öncelikle yaptığım transfer görüşmesinde herhangibir şekilde ağzımdan bir rakam çıkmamıştır. Aksine transfer komitesindeki yönetici ağabeylerim, yıllık ücretimi 800 bin TL'ye çıkarmak istediklerini beyan edip, bunun bir ön görüşme olduğunu, daha sonra yeniden biraraya geleceğimizi ifade ettiler. Bunun üzerine görüşmeden ayrıldım ve evime geri döndüm. Ben kulübümde mutluyum ve kulübümden ne haketmediğim bir rakamı talep ederim ne de kulübün ödeyemeyeceği birşeyi isterim. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Sizinle yaptığım görüşmeden anlıyorum ki, bir yanlış anlama durumu oluşmuş... Konu aynen benim söylediğim gibidir...