• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Temmuz 2016 08:15

Hınıs’ta düzenlenen Futbol Kardeşlik Turnuvası sona erdi

Hınıs’ta düzenlenen Futbol Kardeşlik Turnuvası sona erdi
Hınıs’ta 32 takımın katılımıyla düzenlenen Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi. Kapanış törenine Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, Hınıs Cumhuriyet Savcısı Ali Rıza Özkan, Hınıslı İşadamı Mehmet Aca ve çok sayıda vatandaş katıldı...

 

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM-Hınıs’ta 32 takımın katılımıyla düzenlenen Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi. Kapanış törenine Hınıs Kaymakamı Bülent Ay, Hınıs Cumhuriyet Savcısı Ali Rıza Özkan, Hınıslı İşadamı Mehmet Aca ve çok sayıda vatandaş katıldı. Final maçı nefes kesen bir müsabakaya sahne olurken şampiyonluğu Hekimoğluspor kazandı. Hekimoğluspor’a Kaymakam Bülent Ay, turnuvayı ikinci tamamlayan Hastanespor’a ise kupasını Hınıslı İşadamı Mehmet Aca verdi.

Hınıs kaymakamı Bülent Ay, Hınıs’ı ileriye taşıyacak her türlü etkinliği destekleyeceklerini ifade ederek, “Turnuvaya katılan bütün takımları kutluyorum. Kazanan Hınıs gençliği olmuştur”dedi.

Turnuvaya sponsor olan İşadamı Mehmet Aca ise “Hınıs ilçemizde Düzenlen Futbol Kardeşlik Turnuvası final maçına katılıp dereceye giren takımlara ödüllerini verdik. Şahsıma gösterilen ince nezaket için tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım. Hınıs’ta bundan sonra da gerçekleştirilecek olan tüm projelerin içinde bulunmak içinde çabalarımız devam edecek”diye konuştu.