• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Nisan 2017 18:25

İbrahim Erkal'ı eve getiren şoförü anlattı...

İbrahim Erkal'ı eve getiren şoförü anlattı...
​Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren valenin ifadesi alındı.

ERKHABER / ERZURUM - Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren valenin ifadesi alındı. Valenin ifadesinde, “ Otoparka arabasını park ettikten sonra bana gidebileceğimi söyledi. Onu evinin kapısına kadar götürmeyi teklif ettim, ancak kabul etmedi” dediği öğrenildi.

KARIŞIK

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, gece Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulunmuş, sitenin güvenlik görevlisinin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan sanatçının tedavisi devam ederken polis ekipleri olay gecesi İbrahim Erkal'ı evine bırakan valenin “bilgi sahibi” olarak ifadesini aldı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Vale’nin İbrahim Erkal'ın çalıştığı restauranta yemek için geldiğini ve daha sonra evine kadar bıraktığını belirttiği ifade edildi. Vale'nin, “ İbrahim ağabeyi evine kadar getirdim. Otoparka arabasını park ettikten sonra bana gidebileceğimi söyledi.