• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Nisan 2012 18:14

İbrahim Erkal'ın eşinin zor anları... Dostları hastaneye akın ediyor...

İbrahim Erkal'ın eşinin zor anları... Dostları hastaneye akın ediyor...
Ameliyattan çıkan ve beynindeki kanama temizlenen Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal için önümüzdeki 72 saatin çok önemli olduğu açıklandı...

 

KARIŞIK

ERKHABER / ERZURUM - Evinin otoparkında yüksek tansiyon nedeniyle baygınlık geçirip, kafasını taşa vurduğu için beyin kanaması geçiren ve olaydan ancak 1 saat 15 dakika sonra baygın halde bulunan Erzurumlu ünlü sanatçı, Türkiye'nin CANISI'sı İbrahim Erkal'in tedavi gördüğü hastanedeki ameliyatı kısa bir süre önce tamamlandı. Başarılı geçtiği öğrenilen ameliyat ile beynindeki kanama temizlenen Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal için önümüzdeki 72 saatin çok önemli olduğu açıklandı...

Dadaşlar'ın gururu olan İbrahim Erkal'in başarılı geçen ameliyatına rağmen hayati riski oldukça yüksek bir durumda. Eşi, kardeşleri, yakın dostları ve hayranlarının hastane önündeki bekleyişi sürerken, İbrahim Erkal'in önümüzdeki 72 saatin çok kritik olduğu belirtiliyor...

İbrahim Erkalın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.. 72 saat çok önemli

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, zorlukla ayakta dururken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Baygın halde bulunan İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edildi. 

BAŞKA BİR HASTANEYE NAKLEDİLDİ

İbrahim Erkal, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a kaldırıldı. Sedye ile ambulanstan indirilen Erkal yoğun bakıma alındı. Erkal'ın yakınları da hastaneye geldi.

 DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN! 

Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada"  Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçermiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen!" denildi.

İbrahim Erkalın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.. 72 saat çok önemli

%1 ŞANSIMIZ VAR

Renkli Sayfalar programına bağlanan Şarkıcı Yağız da yakın arkadaşı İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Sanatçı meslektaşının durumuyla ilgili şunları söyledi: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Ameliyata girmeden bütün ailesinden imza almışlar. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."

Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, ünlü sanatçının sağlık durumunu anlattı:

"Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu, Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede. " 

 

 

 

 

İBRAHİM ERKAL 10 GÜN ÖNCE 3'NCÜ KEZ BABA OLMUŞTU

 

İbrahim Erkalın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.. 72 saat çok önemli

Öte yandan İbrahim Erkal’ın 10 gün önce üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği ve adını da ’Elifsu’ koyduğu öğrenildi. Hastaneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

SANATÇI DOSTLARI HASTANEYE AKIN EDİYOR

Öte yandan İbrahim Erkal'ın bulunduğu hastane ziyaretçi akınına uğruyor. Durumu öğrenen sevenleri hastaneye gelerek İbrahim Erkal'ın sağlığıyla ilgili bilgi alıyor.

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Nadide Sultan, “Gelirken çok endişeliydik, yoğun bakım ismi kötü ama iyileşeceğine inanıyorum. Eşinin lohusa dönemine denk geldiği için kadıncağız çok üzülmüş ama o da umutlu. Dua edeceğiz hepimiz çok umutluyuz. Bu arada sitelerdeki güvenlikler bu konularda çok hassas olmalı geçen de bir büyüğümüzü kaybettik bu yüzden. 1 buçuk saat sonra bulundu daha erken bulunsa erken müdahale edilirdi. Sitelerde güvenlikçilerin sürekli fır dönmesi gerekiyor, gerçekten çok kızgınım. İnşallah daha iyi olacak. Bir süre daha uyutulacak “ diye konuştu.

Sanatçının arkadaşlarından Sinan Özen ise, “ Ameliyatı güzel geçmiş, bundan sonra hepimizin dualarıyla, güzel temennileriyle Allah çoluğuna çocuğuna bağışlayacak. Kolay değil ama şanssızlık oraya girip de hem garajda hem orada kameranın olmadığı kör bir noktada düşmesi çok üzücü. Güvenliğin arada bir inip etrafa bakması gerekiyor”şeklinde konuştu.