• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 05 Mart 2024 15:13

İYİ Parti Horasan adayı Özdemir: Milletin hizmetkârı olacağız!

İYİ Parti Horasan adayı Özdemir: Milletin hizmetkârı olacağız!
İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, seçim çalışmalarını gece-gündüz demeden sürdürüyor

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir, seçim çalışmalarını gece-gündüz demeden sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yollara düşen ve gece geç saatlere kadar ilçe merkezi ve köylerdeki seçmenlerle toplantılar yapan Hayrettin Özdemir, “Amacımız belediye başkanı, mevki, makam sahibi olmak falan değil, derdimiz milletin hizmetkarı olmaktır. Belediye başkanlığı da bunun için bir araçtır. İlçemize ve halkımıza hizmet adına bu göreve talip olduk” dedi. 

KARIŞIK

 

 

Başkan adaylığı resmi olarak açıklandıktan sonra “Çalınmadık kapı, girilmedik yürek bırakmayana kadar teşkilatımızla birlikte sokaklarda olacağız” sözünü veren ve sözü doğrultusunda da seçim çalışmalarını yürüten Horasanlı başarılı iş insanı Hayrettin Özdemir, seçim tarihi yaklaştıkça temposunu da artırıyor. Gecenin geç saatlerine kadar ilçenin köy ve mahallelerinde seçmenlerle biraraya gelen ve onların sorunlarını, taleplerini dinleyerek, seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlatan Hayrettin Özdemir, gösterilen ilgiden oldukça memnun. 

 

Kendisinin Horasan’ın bir evladı olduğuna dikkat çeken Özdemir, “Güçlü bir gelecek ve yaşanabilir bir Horasan için ilk günden itibaren hiç yorulmadan ve hedefimize varana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Milletin hizmetkârı olacağız...” dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.