• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Temmuz 2018 11:44

Kendi hakkını savunamayan vekil, Erzurum’un hakkını nasıl savunacak

Kendi hakkını savunamayan vekil, Erzurum’un hakkını nasıl savunacak
Ankara TEDAŞ Misafirhanesi’nde kalan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İYİ Parti’li olduğu için misafirhaneden kovulduğunu iddia etti. Yaşanan olayı sosyal medya hesabından duyuran Cinisli, “TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu ile görüş

ERKHABER / ERZURUM - Ankara TEDAŞ Misafirhanesi’nde kalan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İYİ Parti’li olduğu için misafirhaneden kovulduğunu iddia etti. Yaşanan olayı sosyal medya hesabından duyuran Cinisli, “TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu ile görüşme talebim yanıtsız kaldı. Izdırap duyuyorum” açıklamalarından bulundu.

KARIŞIK

Seçim sürecinde “Kaymakamların seçmene baskı yaptığı” açıklamalarıyla gündeme gelen İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, şimdi de Ankara’da kaldığı TEDAŞ Misafirhanesi’nden İYİ Parti Milletvekili olduğu için kovulduğunu iddia etti. Konuyu ilk olarak sosyal medya hesabından gündeme getiren Cinisli, TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu ile görüşme talebinin yanıtsız kaldığı bu durumdan ızdırap duyduğunu ifade etti.

CİNİSLİ’YE TEPKİ YAĞDI

Cinisli’nin misafirhaneden kovulma olayını gündeme getirmesinin ardından vatandaşların tepkisi de çığ gibi geldi. Bir Milletvekili olarak küçücük bir sorunu çözemeyen vekilin, koskoca Erzurum’un sorunlarını nasıl çözeceğini merak ettiklerini belirten vatandaşlar, “Misafirhaneden kovulduğunu iddia eden vekil, genel müdürün de telefonuna çıkmadığını söylüyor. Bu konuyu da sosyal medyadan gündeme getiriyor. Daha sonra da yaşanan bu olaydan ızdırap duyduğunu ifade ediyor. Sorunu 1 dakikada çözmek yerine sosyal medyadan millete dert yanıyor. Bir misafirhanede ki sorunu çözemeyen beyefendi koskoca Erzurum’un sorununu nasıl çözecek. Merak etmiyor değiliz” dediler.

Cinisli’ye sosyal medyadan da çok sayıda tepki geldi.

İşte o tepki mesajlarından bazıları;