• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Mart 2018 16:25

Olayın ÖZ’ünü anlattı…

Olayın ÖZ’ünü anlattı…
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bazı kesimlerce sosyal medyada paylaşılan “Cumhurbaşkanı, Sekmen’i dışladı” denilerek paylaşılan o görüntünün aslını ERKHABER'e anlattı...

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, sosyal medyada paylaşılan “Cumhurbaşkanı, Sekmen’i dışladı” şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Asla öyle bir durum olmadı. Oradaki durumun böyle yorumlanmasını da çok garipsedim ve doğru bulmadım” dedi.

KARIŞIK

AK Parti’nin dün Buz Hokeyi Salonu’nda yapılan il kongresinin bitiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekileri ve il başkanı Mehmet Emin Öz ile fotoğraf çekilirken, fotoğraf karesine giren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e yaptığı işaret, bugün sosyal medyada bazı kesimlerce “Sekmen dışlandı” şeklinde yorumlanarak, paylaşıldı.

Konuyla ilgili olarak ERKHABER, o esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemen yanı başında olan isimlere, olayın aslını sorduk. Bu isimlerden biri de AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’dü. Öz, sosyal medyada paylaşılanların aksine o esnada hiç de olumsuz bir durum yaşanmadığını, hele hele dışlanmanın söz konusu bile olmadığını söyledi.

 

“YORUMLARI HAYRETLE OKUDUM”

Sosyal medyada yapılan yorumları hayretle okuduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Öz, “Ben o yorumlara asla katılmıyorum. Zaten bununla ilgili kapsamlı bir yazı hazırlıyoruz., açıklama da yapacağız. Onunla bir alakası yok. Sayın Cumhurbaşkanımız o esnada il başkanı olarak ben ve milletvekillerimizle fotoğraf çekilmek istedi. Benim gördüğüm ve anladığım, Cumhurbaşkanımız fotoğraf çekimlerini kategorize ediyor. Örneğin ben yönetim kurulu ile fotoğraf çekilelim diye rica ettim, o çekime kimsenin girmemesi için talimat verdi. Bu tür yorumlanmasını da çok garipsedim. Asla öyle yorumlamıyorum, öyle birşey de asla olmadı. Bu çok yanlış birşey. Böyle bir goygoycu takım var, iyi şeyler olunca oraya bir kıl atıp, orayı bozmaya çalışıyor” dedi.

 

“KONGREDE SEKMEN ÖZVERİLİ ÇALIŞTI”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kongre hazırlığında çok ciddi emekleri ve destekleri olduğunu da anlatan Öz, “Başkan kongrede bize karşı çok özverili çalıştı. Benimle beraber ofişleri gezdi, her türlü desteği oldu. Kongrede bizim iyi bir organize çalışmamız oldu. Tüm belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımızın iyi koordine olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bugün Cumhurbaşkanılığı Özel Kalem Müdürü aradı teşekkür etti. Sayın Cumhurbaşkanımız inanılmaz memnun oldu. Türkiye genelinde yapılmış, en iyi, en çoşkulu kongreydi. Bunun ben değil, hem genel merkezimiz hem de Beştepe’nin üst düzey yöneticileri söylüyor” diye konuştu.