• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 05 Kasım 2018 18:44

Pasinler ve Narman Belediyesinden Erzurumspor’a destek

Pasinler ve Narman Belediyesinden Erzurumspor’a destek
Kasımpaşa maçının ardından PFDK kararıyla yaklaşık 7 bin taraftarın passolig kartlarının bloke edilmesi sonrasında Pasinler ve Narman belediyeleri harekete geçti.

ERKHABER / ERZURUM - Hakem ve VAR kararlarıyla büyük darbe yiyen ve son haftalarda puan kayıpları yaşayan  Erzurumspor’da kamuoyu kenetleniyor. Kasımpaşa maçının ardından PFDK kararıyla yaklaşık 7 bin taraftarın passolig kartlarının bloke edilmesi sonrasında Pasinler ve Narman belediyeleri harekete geçti. Erzurumspor’un önümüzdeki hafta oynanacak olan Göztepe maçında her zamankinden çok taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, ilçelerinde maça gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz otobüs kaldıracaklarını açıkladılar.   

KARIŞIK

"STADI TIKLIM TIKLIM DOLDURMALIYIZ"

Erkhaber’e özel açıklamalarda bulunan Başkanlar İşleyen ve Sertoğlu, “Son haftalarda yanlış hakem kararlarıyla puanlar kaybettik. Taraftara en çok ihtiyacın olduğu bu dönemde Kasımpaşa maçının ardından yaklaşık 7 bin taraftarın passolig kartlarının bloke edilmesi moralleri bozdu. Gün Erzurumspor için kenetlenme günüdür. Bizde Pasinler ve Narman belediyeleri olarak takımımıza her türlü desteği vereceğiz. Cumartesi günü oynanacak olan Göztepe maçına gitmek isteyen taraftarlarımız için Narman ve Pasinler’den ücretsiz araç kaldıracağız. Stadı tıklım tıklım doldurup takımımızı 90 dakika boyunca destekleyeceğiz”dediler.

GÖZLER DİĞER İLÇE BAŞKANLARINDA

Pasinler ve Narman belediye başkanlarının bu desteğinin ardından gözler diğer ilçe başkanlarına çevrildi. Erzurum kamuoyunun Erzurumspor etrafında kenetlendiği bu günlerde diğer ilçe başkanlarının nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.