• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Ekim 2024 11:29

Sigorta acenteleri yemekte biraraya geldi...

Sigorta acenteleri yemekte biraraya geldi...
Sigorta Haftası nedeniyle meslektaşlarını yemekte biraraya getiren DASAD Başkanı Daş, “Sigorta acenteden alınır” vurgusu yaptı… 

ERKHABER / ERZURUM - Bu yıl 13'ncüsü kutlanan Sigorta Haftası nedeniyle Erzurum'da hizmet veren sigorta acenteleri, Doğu Anadolu Sigorta Acenteler Derneği'nin (DASAD) organizasyonuyla biraraya geldi. Sigorta sektörünün dijitalleşme sürecinin konu edildiği yemekte, “Sigorta acenteden alınır” vurgusu yapıldı. 

KARIŞIK

 

Hilton Garden Inn Otel'de düzenlenen akşam yemeğine Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Akarsu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi Saim Özakalın, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, ETSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Sigorta Acenteler Derneği (DASAD) Başkanı Serkan Daş, sigorta acentelerinin sahipleri, çalışanları ve aileleri katıldı.

Sigortacılık sektörünün bölgedeki gelişimi ve sorunlarının ele alındığı gecede, sektör temsilcileri bir araya gelerek iş birliği fırsatlarını değerlendirdi. Sigorta sektörüne uzun yıllar hizmet veren acentelere teşekkür plaketleri takdim edilirken, sektörün geleceği ve dijital dönüşüm konuları da masaya yatırıldı. DASAD Başkanı Serkan Daş, yemekte yaptığı konuşmada, sigorta sektörünün dijitalleşme sürecine uyum sağlamasının önemine dikkat çekti.

Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, sigortacılara yaptığı konuşmada, sigorta sektörünün bölgedeki ekonomik faaliyetlerdeki rolüne işaret ederek, bu tür etkinliklerin sektörün gelişimine katkı sunduğunu savundu. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu da, iş gücü piyasasında sigortacılık alanındaki gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini ifade etti. 

ETSO Başkanı Saim Özakalın da konuşmasında, sigortacılık sektörünün ekonomik büyümeye katkısına dikkat çekerken, yerel acentelerin önemini vurguladı.

Başkan Özakalın, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Sigortacılık sektörü, yalnızca bir güvence sistemi değil, aynı zamanda ekonominin belkemiğidir. Erzurum’da bu alandaki gelişmelerin destekçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Yerel acentelerimizin daha güçlü hale gelmesi için ETSO ve TOBB olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.