• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 10 Ekim 2018 13:29

Topyekün mücadeleye ilk destek Birlik A.Ş.'den

Topyekün mücadeleye ilk destek Birlik A.Ş.'den
Topyekün mücadeleye ilk destek Birlik A.Ş.'den

ERKHABER / ERZURUM - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın geçtiğimiz gün “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı” açıklamasının ardından, üretim yapan firmalar indirim yapmaya başladılar. Erzurum’dan Bakan Albayrak’ın çağrısına ilk destek Birlik A.Ş.’den geldi.

KARIŞIK

Erzurum’un köklü kuruluşlarından biri olan Birlik A.Ş. “Enflasyonla Topyekün Mücadele” programı kapsamında ilk indirimini yaptı. 5 bin müşterisine SMS yoluyla mesaj atan Birlik A.Ş. 50 Kilogramlık ve daha önceden 95 TL’ye satılan un fiyatlarını 85 TL’ye indirdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Birlik A.Ş. Genel Müdürü Yavuz Akpınar, “ Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu noktada herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Ekonomik bir savaşın içerisindeyiz, biz iş adamlarına düşen bu milli savaşta devletimizin yanında durmaktır. Bu nedenle “Enflasyonla Topyekün Mücadele” Programı kapsamında daha önceden 95 TL’den sattığımız 50 kg’lık unumuzu karımızdan fedakârlık ederek 85 TL’ye indirdik ve bütün müşterilerimize SMS yoluyla duyurduk” dedi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zafer Ergüney, “ Enflasyonla topyekün mücadelede birlik ve beraberlik çok önemli. Enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarı devletin tek başına yürütebileceği bir mücadele değildir. Herkesin omuz vereceği bir mücadeledir. Birlik olursak her türlü ekonomik saldırıları bertaraf edebiliriz.  Biz firma olarak bu mücadeleye yüzde 10’u da geçen bir indirimle katkı sağladık. Beklentimiz özellikle Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan firmalarımızın da bu mücadeleye ortak olmalarıdır. Biliyoruz ki Erzurum  insanı, her zaman devletinin yanında yer almış ve her türlü saldırının bertaraf edilmesinde önemli rol almıştır. Bu günde bu bilinçle ve sorumluluk duygusuzla hareket edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.