• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 24 Haziran 2024 15:43

Transfer tahtasında umut veren gelişme...

Transfer tahtasında umut veren gelişme...
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor FK Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in "Yeni sezonda tahta açılacak" açıklamasından aylar sonra ilk somut adım atıldı. FIFA'nın sitesinde 5 dosyanın çözüme kavuşturulduğu ortaya çıktı...

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor FK'nın 19 futbolcu ve kulübe olan 4.5 milyon Euro tutarındaki borcu nedeniyle 3 yıl önce kapanan ve bugüne kadar tek bir dosyanın bile çözüme kavuşmadığı transfer engeli noktasında ilk somut adın nihayet atıldı.

KARIŞIK

FIFA'nın yaptığı haftalık güncellemeye göre, Erzurumspor FK 5 futbolcu veya kulüple transfere engel olan borcunu kapattı. Kapanan dosyalarla ilgili kulüp yönetiminden veya kulüp sosyal medyalarından herhangibir açıklama yapılmadı. 

FIFA'nın resmi sitesinde yeralan bilgilendirmeye göre, halen 14 dosya nedeniyle Erzurumspor FK'nın transfer tahtası kapalı bulunuyor. 

Dosyaların tamamen mi yoksa izin yoluyla mı kaldırıldığı da henüz netlik kazanmadı. Bu konuyla ilgili kulüpten yapılacak açıklama merakla bekleniyor...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cafer karasu 25 Haziran 2024 13:27

    Hadi hayırlısı olsun , herkes sorumluluk alırsa daha iyi olacak.