• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Ekim 2016 16:49

Voleybolda yenilikler sezonu başlıyor

Voleybolda yenilikler sezonu başlıyor
Uzun bir aradan sonra Voleybol ligleri bu hafta başlıyor. Her ne kadar biraz buruk bir lig de olsa Erzurum’umuzun güzide kulübü Palandöken Belediyesi Voleybol Takımı 1. Ligde ilimizi temsil edecek.

LEVENT ÇAKMUR YAZDI...

KARIŞIK

 

 

Uzun bir aradan sonra Voleybol ligleri bu hafta başlıyor. Her ne kadar biraz buruk bir lig de olsa Erzurum’umuzun güzide kulübü Palandöken Belediyesi Voleybol Takımı 1. Ligde ilimizi temsil edecek. Neden buruk çünkü bize süper ligde güzel maçlar izletip bir önceki yıl 1. Lige düştükten sonra geçen yıl şanssız bir şekilde tekrar süper lige çıkma şansını son anda kaybettiği için. Bu sezon artık bu şanssızlıkların olmaması ümidiyle yeni bir sezona başlıyoruz.

Yeni bir sezon ve yine Palandöken belediyesi olarak Erzurum’da yeni uygulamalar ile yeni bir vizyonkazanan Voleybol takımı göreceğimiz uygulamaları sabırsızlıkla bekliyoruz.Palandöken Belediyesi Voleybol takımı başta Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR olmak üzere Kulüp Başkanı Zafer Bülent ENGİN ve takım koordinatörü Ömer KOLİŞLER ile birlikte çok yeni ve güzel işler yaparak yeni sezona hazırlandılar. Nedir bu yeni işler? Takımın artık fazla yabancısı yok iki yeni yabancı transferle nokta atış yaptıklarını umuyoruz. Yıllık bütçesinden 300 bin TL alt yapıya ayırarak yine alışıla gelmiş uygulamaların dışına çıktıklarını görüyoruz. Genel bütçesi 1-1,2 milyon olan bir takımın 300-350 bin lirasını alt yapıya ayırması bizi mutlu eden faktörlerden birisi. Alt yapıda şu an 127 sporcu değişik kategorilerde liglerde oynuyor. Buna ek olarak ta busene uygulamaya giren statü gereği 2. ligde oynayan Spor Lisesi Voleybol takımını da bünyesine alıp pilot takım yapması İlimizdeki voleybolcu gençlerimiz için bulunmaz bir nimet haline gelmiş durumda. Sadece sporcu mu? Değil elbette Profesyonel takım dahil tüm hocalarımız, antrenörlerimiz de Erzurumlu. Bundan daha güzeli ne diyecek olursanız Alt yapı da 3 antrenör A takımda Süleyman KOLİŞLER baş antrenör ve Sedi AKARSU Mustafa ALKAN ikilisi yardımcı antrenör olarak çalışıyor. Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu yalnızca Voleybol salonu olarak kullanılıyor. Erzurum’un Voleybol arenası haline gelmiş durumda. Salon sadece Palandöken Belediyesi voleybol takımına değil voleybol ile ilgili İlimizdeki tüm okul, fakülte Üniversite ve amatör takımlara da hizmet ediyor. Yıllarca Ulusal Voleybol Hakemliği yapmış birisi olarak diğer illerde özendiğimiz her şey artık kendi memleketimizde de görmek bizleri mutlu ediyor. Bu neyin göstergesi Palandöken Belediye Başkanı Sayın Orhan BULUTLAR ve Yardımcısı Zafer Bülent ENGİN voleybolu Erzurum’a sevdirmek için her şeyi yapmış durumda. Daha ne olabilir diye sorsanız fazla bir şey kalmamış diyorum. Kalan tek şey artık takımı destekleyecek seyirci ile dualarımız. İşte tüm bu yapılanma Erzurum’un gelecekte voleybol branşında çok ileriye gideceğinin bir göstergesi. Bu hafta sonu Pazar günü saat 13:30 da Recep Tayyip Erdoğan Spor salonunda sezonun ilk maçında takımımızı desteklemek için buluşalım. Yeni sezona girerken Palandöken Belediyesi Voleybol takımına başarılar diliyor emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.