• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 30 Ekim 2018 13:40

BB Erzurumspor'dan çok sert Arda Kardeşler açıklaması...

BB Erzurumspor'dan çok sert Arda Kardeşler açıklaması...
BB Erzurumspor'dan çok sert Arda Kardeşler açıklaması geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, " TFF'den, art niyetli hakemleri Türk Futbolundan uzak tutmalarını rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor'dan çok sert Arda Kardeşler açıklaması geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, " TFF'den, art niyetli hakemleri Türk Futbolundan uzak tutmalarını rica ederiz" ifadelerine yer verildi. 

KARIŞIK

İşte o açıklama;

27.10.2018 tarihinde Kazım Karabekir Stadyumunda oynanan BB Erzurumspor – Kasımpaşa A.Ş. Spor Toto Süper Lig 10. Hafta müsabakasında görev yapan hakem Arda Kardeşler ne yazık ki mücadelenin başından sonuna kadar tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullanmış ve ne yazık ki skora etki eden kararlar vermiştir. Tüm spor camiası ve kamuoyu gördü ki Arda Kardeşlerin müsabakada vermiş olduğu olmayan penaltı kararı ve kırmızı kartı tüm oyun planlarımızı bozmuş ve 2 puan kaybetmemize sebebiyet vermiştir. VAR uygulaması olduğu halde pozisyonu izlemeyip olmayan penaltıyı vermek VAR uygulamasına gerek olmadığının göstergesidir.

        Mütevazi bir takım ile Süper Ligde mücadele eden futbol takımımız sezonun ilk haftasından itibaren tüm müsabakalarda iyi niyetle, en iyi mücadeleyi vermiştir. Tüm bunların yanında skora etki eden veya edecek hakem hataları, kulübümüzü telafisi zor durumlara düşürebilir. Şuana kadar hakemler hakkında olumsuz bir yorum yapmamakla beraber “hakemlerde hata yapabilir onlarda insan” düşüncemiz ne yazık ki geçen hafta sonu oynadığımız müsabaka sonrasında yok olmuştur. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulundan VAR uygulamasının daha faydalı kullanılması yönünde hakemleri uyarmalarını ve art niyetli hakemleri Türk Futbolundan uzak tutmalarını rica ederiz.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü